RDR 2 vs. GTA V

hefe0935

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'te RDR 2'nin %60 indirim GTA 5'in %50 indirimde olduğunu öğrendim. İkisinden birini alabilirim, sizce hangisi almalıyım? RDR 2'de tekrar tekrar oynarsam sıkılırım diye duydum ama GTA 5'te sıkılsam bile Online olması gibi bir artısı var. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'te RDR 2'nin %60 indirim GTA 5'in %50 indirimde olduğunu öğrendim. İkisinden birini alabilirim, sizce hangisi almalıyım? RDR 2'de tekrar tekrar oynarsam sıkılırım diye duydum ama GTA 5'te sıkılsam bile Online olması gibi bir artısı var. Sizce hangisi?

Bu biraz keyfinize bağlı bence ne isterseniz onu alın.

İkisi de uzun süreli oynatacak oyun da biraz da tema farkı var aslında ve RDR2'nin işleyişi yavaş. İşleyişi yavaş olan oyunları sevmiyorsanız muhtemelen sıkılırsınız. RDR2'yi bunu bilerek satın alın.

Hocam oynanış saatine göre alacaksanız ve arkadaşınız var ise GTA V sizi daha uzun bir süre götürür lakin Online'da çok fazla hile var. RDR2 daha mantıklı hikaye için fakat bir kere oynadıktan sonra sıkılma ihtimaliniz yüksek. Ben olsam RDR2 alırdım ucuza da Epic Games GTA V hesabı alırdım.

Hikaye için oynayacaksanız GTA 5 ortalama bir deneyimden fazlası değil. RDR 2 ise bu işin zirvesinde denilebilir. Online için alacaksanız GTA 5 çok daha fazla içeriğe sahip bariz daha iyi. İkisini de oynarım derseniz RDR 2 öneririm yine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı