RDR 2 vs Mount & Blade II: Bannerlord

bruak89

Hectopat
Merhaba, Epic'teki indirimlerden 2-3 oyun almak istiyorum.

2 farklı sepet yaptım. AC odyssey ikisinde de olmak üzere;
  • 1. sepet: RDR 2 - AC: Odyssey (90+23= 113 TL)
  • 2. sepet: Mount & Blade 2 Bannerlord - AC: Odyssey (59+23 = 82 TL)
İkinci sepeti seçersem Disco Elysium'u da eklemeyi düşünüyorum.

Sizce hangi sepeti almalıyım?

RDR2 ve Disco Elysium hakkında fikrim yok ancak Bannerlord, 2.000 saatten fazla Warband oynamış birisi olarak beklentimi karşılamadı. Tabii ileride nasıl olur, siz beğenir misiniz, bilemem.

RDR2 ve Disco Elysium hakkında fikrim yok ancak Bannerlord, 2.000 saatten fazla Warband oynamış birisi olarak beklentimi karşılamadı. Tabii ileride nasıl olur, siz beğenir misiniz, bilemem.

Çok detay var gibi geldi hocam. Ben akşamları çoluktan çocuktan fırsat bulursam oynayacağım için 'acaba mı' diyorum

Çok detay var gibi geldi hocam. Ben akşamları çoluktan çocuktan fırsat bulursam oynayacağım için 'acaba mı' diyorum
Banenrlord, Warband'a göre daha detaylı ancak dediğim gibi beklentimi karşılayamadı. İki oyunun da asıl olayı çok oyunculuda zaten. Tek oyunculu bir süre sonra sıkar. Oyunun ikinci olayı modlama, ama henüz tam mod desteği gelmedi diye biliyorum. Daha önce Warband oynadınız mı?

Yok hocam oynamadım. İlgimi çekmemişti.

Yok hocam oynamadım. İlgimi çekmemişti.
Bilemiyorum o zaman. RDR2 oynamadım ama Rockstar Games yapımı, tüm zamanların en iyi oyunlarından birisi olduğu söyleniyor. Ki öyle de görünüyor. Oynamadığımdan emin değilim ama düzgün oynatacak sisteme sahipseniz Bannerlord'la karşılaştırılmaz. RDR2 olanı seçmenizi tavsiye ederim. Diğer oyunu ise bilmiyorum.

Warband'ı sevmediyseniz bunu da seveceğinizi zannetmem. İki oyun da aynı seriden ve ikisi de aynı türde oyunlar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.

Dostum kalite olarak 1. sepet derim, fakat bu tamamen senin tercihin eğer yavaş tempolu, sinematiğin bol olduğu, hikaye ağırlıklı, oynanışı sağlam bir oyun severim diyorsan zaten RDR2'den daha iyi bir oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, kendim pek oynamadığım için fazla detaylı yorum yapamıyorum sadece bi' kaç saat RDO Online oynadım o kadar. Oyunu 400-500 saat bitirenler genelde oyundan övgüyle bahsediyorlar.

AC: Odyssey gelince, eğer seriye hakimseniz ve çoğu AC oyununu oynadıysanız pek beklentiniz olmasın çünkü parkur mekanikleri çok vasat, eğer hiç AC oynamadıysanız yada bir kaç oyununu oynadıysanız Odyssey oynarken pek sıkılmazsanız yeterli bir açık dünyası var, combat mekanikleri fena değil yani Ubisoft kalitesinde diyebilirim, karakter gelişimi daha ön plana çıkıyor bu oyunda, oyunu bitirenler kişilerin çoğu hep bu noktaya değinmişler çünkü.

Mount & Blade 2 Bannerlord hiç oynamadım o yüzden yorum yapamıyorum fakat seriye hakim insanlar oyunu pek övmüyorlar, çok fazla bug ile karşılaşmışlar, ama eğer düzelirse çok iyi bir oyun olacağını okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…