RDR 2 vs Mount & Blade II: Bannerlord

Dostum kalite olarak 1. sepet derim, fakat bu tamamen senin tercihin eğer yavaş tempolu, sinematiğin bol olduğu, hikaye ağırlıklı, oynanışı sağlam bir oyun severim diyorsan zaten RDR2'den daha iyi bir oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, kendim pek oynamadığım için fazla detaylı yorum yapamıyorum sadece bi' kaç saat RDO Online oynadım o kadar. Oyunu 400-500 saat bitirenler genelde oyundan övgüyle bahsediyorlar.

AC: Odyssey gelince, eğer seriye hakimseniz ve çoğu AC oyununu oynadıysanız pek beklentiniz olmasın çünkü parkur mekanikleri çok vasat, eğer hiç AC oynamadıysanız yada bir kaç oyununu oynadıysanız Odyssey oynarken pek sıkılmazsanız yeterli bir açık dünyası var, combat mekanikleri fena değil yani Ubisoft kalitesinde diyebilirim, karakter gelişimi daha ön plana çıkıyor bu oyunda, oyunu bitirenler kişilerin çoğu hep bu noktaya değinmişler çünkü.

Mount & Blade 2 Bannerlord hiç oynamadım o yüzden yorum yapamıyorum fakat seriye hakim insanlar oyunu pek övmüyorlar, çok fazla bug ile karşılaşmışlar, ama eğer düzelirse çok iyi bir oyun olacağını okudum.
Değerlendirme için teşekkür ederim hocam. AC Origins oynamıştım uzun saatler çok hoşuma gitmişti. Oddyse şimdi cidden uygun fiyata geliyor. Aynı zamanda yorumları olum. Valhalla düşündüm ama kafamdaki fiyatı aşmak istemiyorum. Büyük ihtimalle Mount & Blade 2 Bannerlord isteğimden vazgeçiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı