RDR 2 vs Uncharted

Uncharted kesinlikle paldır küldür aksiyon oyunu değil. Yarım saat bulmaca çöz 5 dk aksiyona gir. Bazen ana görevlerde daha uzun aksiyon sekansları var o kadar. Malum şehirde bir köprü aksiyonu vardı spoiler olmasın oynayanlar anladı. Rdr2de bunun gibi aksiyona girdiğiniz onlarca görev var. Uncharteda ne kadar aksiyon diyorsanız rdr2de de o kadar aksiyon var.

İnsanlar nasıl oynamış da uncharted daha aksiyonu bol diyor inanılmaz

Arkadaşlar RDR 2'yi aldım beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim 👍

Not: Başı aşırı dercede sıkıcı.

Arkadaşlar RDR 2'yi aldım beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim 👍

Not: Başı aşırı dercede sıkıcı.

Aynen başı çok sıkıcı, chapter 1'i bitirin oyun açılıyor. Bir de biraz oyunun tadını çıkararak oynayın. Ana görevden ana göreve koşmayın, yan görevleri falan da yapın. Açık dünyada gezerken bazı olaylar oluyor, sağdan soldan ses geliyor haritada ikon çıkıyor. Ne var ne yok diye gidip bakın. Eğlenceli, oyunun dünyasına daha da çekecek şeyler oluyor.

Aynen başı çok sıkıcı, chapter 1'i bitirin oyun açılıyor. Bir de biraz oyunun tadını çıkararak oynayın. Ana görevden ana göreve koşmayın, yan görevleri falan da yapın. Açık dünyada gezerken bazı olaylar oluyor, sağdan soldan ses geliyor haritada ikon çıkıyor. Ne var ne yok diye gidip bakın. Eğlenceli, oyunun dünyasına daha da çekecek şeyler oluyor.

Hocam oyun kendini o kadar çok içine çekiyor ki 3 saat olmuş fark etmedim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı