D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 28 Aralık 2022 #111 ysfakbyr06 dedi: Geçemeyeceğim bölüm var mı ona göre indireceğim Genişletmek için tıkla... Yok. Ama ingilizceniz iyi değilse senden ne yapmasını istediğini bilmek için Türkçe yama şart
ysfakbyr06 dedi: Geçemeyeceğim bölüm var mı ona göre indireceğim Genişletmek için tıkla... Yok. Ama ingilizceniz iyi değilse senden ne yapmasını istediğini bilmek için Türkçe yama şart
S Specialagent58 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 926 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #112 DtSmile dedi: Yok. Ama ingilizceniz iyi değilse senden ne yapmasını istediğini bilmek için Türkçe yama şart Genişletmek için tıkla... Aynen çok kapsamlı oyun olduğu için Witcher 3 gibi her görev düz değil ysfakbyr06 dedi: Geçemeyeceğim bölüm var mı ona göre indireceğim Genişletmek için tıkla... Ben daha bölüm 2 yi bile bitirmedim de türkçe yama kullanıyorum zorlanmazsın.
DtSmile dedi: Yok. Ama ingilizceniz iyi değilse senden ne yapmasını istediğini bilmek için Türkçe yama şart Genişletmek için tıkla... Aynen çok kapsamlı oyun olduğu için Witcher 3 gibi her görev düz değil ysfakbyr06 dedi: Geçemeyeceğim bölüm var mı ona göre indireceğim Genişletmek için tıkla... Ben daha bölüm 2 yi bile bitirmedim de türkçe yama kullanıyorum zorlanmazsın.