RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

Witcher 3 oyna sonra arkadaşın dediği gibi yapıp son AC üçlemesini oyna. Witcher'ın overrated olduğunu yine anlarsın. Hikaye hikaye diyorlar Odyssey hem hikaye olarak fena değil hem de hikaye ilerleyişi çok iyi. Witcher 3'te öfleye püfleye 543958435 saatte anlatılan hikayeyi bekleyip o combata dayanacağıma, AC son oyunlarını tekrar oynarım daha iyi.

He Witcher 3 oynarken bir yandan Google açık kalmalı. Forumda RPG oyunlarına girdiğinde gördüğün 10 konudan 7 tanesi Witcher'la alakalı ve 4 tanesi o nerde bu nerde şu nasıl yapılır diye sorular. Witcher 3'e alışması çok zor olduğundan ilk 10 saat içinde sürekli öyle soruları internete yazıp bulman gerekiyor. Oyun mu oynuyorsun ders mi çalışıyorsun belli değil.

Overrated denilen oyun 1000'in üzerinde ödül aldı, bu nasıl bir overrated. Bir oyunun overrated olması için çok abartılması fakat hiçbir şekilde başarısı olmaması gerekiyor. Ayrıca Witcher 3'den esinlenmiş olan son AC üçlemesini örnek vermekte çok abes. Combat'ta 2015'e göre iyi. Oyunlardaki en iyi combat Souls serilerinde vardır, ancak ona da kulp bulunmakta. RDR2 bence muhteşem bir oyun ama çok ağır animasyonlara sahip ve Cutscene izlerken sıkılıyordum.

Combat'da 2015 e göre iyi tamam. 2005 de çıkan Shadow of The Colossus'un bile karakter animasyonları kılıç sallaması daha gerçekçi MGS 3 Snake Eater'in bile dövüş sistemi daha zevkli.

Overrated denmez diye bir şey yok ki o kadar ödül alsa bile şimdiki oyunlarla dahi kıyaslanarak oyunun ilahlaştırılması overrated yapılmış oluyor. Aldıysa o zaman aldı bitti.

Öncelikle iyi sallamışsın tebrik ederim. Nereye baktıysam en fazla gördüğüm 285 ödül. The Last Of Us Part 2 317 ödülle 1. sıradaymış. Middle Earth oyunundan örnek verdiğimde arkadaş onu da kabul etmiyor, o da 2015 yılında çıkmış bir oyun. Witcher 3'ten önce de RPG oyunları vardı (büyük ihtimal bilmiyorsunuz) o yüzden AC oyunlarının Witcher'dan esinlendiğini düşünmüyorum. Ben overrated dediğim için overrated olmuyor zaten. Kendi görüşümü belirtiyorum sadece. Şunu da ekleyeyim, oyun overrated olmasa bile Witcher fanlarının çoğunluğu oyunun eksiği hiç yokmuş gibi savunuyor. Laflarım ona. Ancak dediklerimin de her zaman arkasındayım. Witcher 3 sevenlerin %90'ı sadece Witcher veya 5-6 tane oyun oynamış olan oyuncular.

RPG oyununda ilk hikayeye bakacak birinin yapabileceği maksimum yorum
Abi ne yaşıyoruz biz? RPG oyunda tabiki de ilk olarak hikaye bakılır. Light RPG (Rpg oluşu sadece karakter silah ve görsellerini değistirmekten gelen) lerden bahsetmiyoruz burada AC son 3'lemesi veya Middle Earth gibi. Disco Elysium, Baldur's Gate gibi salt ve asıl RPG oyunlar hikayesinden, dünyasından ötürü oynanmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Witcher 3 de aksiyon ile RPG arasındaki sayılı köprü oyunlardandır. Skyrim'de, Fallout4'de de aynı hataya düşüyor insanlar. Bu oyun türünde maksimum 3 4 başarılı örnek sayabilirsin.

Witcher 3 RPG oyunu değil, aksiyon oyunudur. RPG oynamak istiyorsan Oblivion'a bakabilirsin. son üç AC oyununun gerçekten Witcher 3'den esinlendiğini düşünmüyorsan ise şaka yapıyorsundur umarım.

Witcher 3 RPG oyunu değil, aksiyon oyunudur. RPG oynamak istiyorsan Oblivion'a bakabilirsin. son üç AC oyununun gerçekten Witcher 3'den esinlendiğini düşünmüyorsan ise şaka yapıyorsundur umarım.
Hocam kusura bakmayın ama Witcher 3'e RPG oyunu değil dediğiniz an daha fazla tartışmaya gerek olmadığını anladım. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…