RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

15-20 değil bende 200'e yakın oyun oynadım. Mass Effect en sevdiğim oyunlardan biri ve seçim yapmalı oyunları zaten çok seviyorum. Esaretin Bedeli de çok iyi bir film John Wick'te ama ikisinin arasından seçim yapsam John Wick'i seçmezdim. Undertale ve Fallout'u da seviyorum. En sevdiğim türde normalde aksiyon değil. Life is Strange, Fahrenheit, Heavy Rain gibi seçim yapmalı oyunlar. En sevdiğim oyun RDR 2 de değil, Hitman serisi. Witcher 3'ün her koşulda gereğinden fazla abartıldığının her zaman arkasındayım. Ayrıca bir insan Witcher 3'e 50 verirken RDR 2'ye 100/100 verebilir. Sırf Witcher 3 fanı olduğunuz için böyle saçma bir savunma yazdığınıza da eminim.
Yok kanka Gerald kılıçla ileri doğru vuruş animasyonu yaptıktan sonra bi anda ayağı arkaya ışınlanarak dönerek ileri vuruş yapabilir fizikleri insanüstü robot. 🤣

2014'te çıkan Witcher 3 (RPG :D) oyunundaki saçma sapan combat ve animasyonların kötülüğü, bazı eski oyunlarda bile yok.
Böyle saçma eleştirilerilerini de Türkiye'de son derece popüler olan, hit olmus şeylere karşı hater olan "fanbükücü" kimliğine yoruyorum. Kombat diyor adam Heavy Rain diyor bir de. Tutarsızlıklar silsilesi. Pasif bir oyun olmamasina rağmen Witcher 3 neredeyse bu oyunlar kadar değisik gidişatlara sahip. Külliyatına girmiyorum. Neyse daha fazla yoramayacağım kendimi.
Yok kanka Gerald kılıçla ileri doğru vuruş animasyonu yaptıktan sonra bi anda ayağı arkaya ışınlanarak dönerek ileri vuruş yapabilir fizikleri insanüstü robot. 🤣
Witcher Hack and Slash bir oyun değil. Profilindeki lineer oyunla kıyaslamanı tavsiye etmem.

Böyle saçma eleştirilerilerini de Türkiye'de son derece popüler olan, hit olmus şeylere karşı hater olan "fanbükücü" kimliğine yoruyorum. Kombat diyor adam Heavy Rain diyor bir de. Tutarsızlıklar silsilesi. Pasif bir oyun olmamasina rağmen Witcher 3 neredeyse bu oyunlar kadar değisik gidişatlara sahip. Külliyatına girmiyorum. Neyse daha fazla yoramayacağım kendimi.

Witcher Hack and Slash bir oyun değil. Profilindeki lineer oyunla kıyaslamanı tavsiye etmem.
Hack and Slash değil diye vuruş hissinin olmaması altını çiziyorum olmaması, karakterin 10 saniyede zevksiz fiziği çatal gibi 20 kılıç darbesi indirebilmesi, karakterlerinin bölgeye göre hasar modellemesi, doğru dürüst vücut kesilme animasyonu olmaması mı gerekiyor. Yerdeki adama kılıç batırıyorsun adamın bedeni hareket etmiyor. Oyunda savaş hissi nerde. Ben sadece hikaye dinlemek istemiyorum. Oyundan zevk almak istiyorum. Haritası falan güzel ama kusura bakma ben oynanışı kötü olunca zevk almıyorum. Bir de grafikleri bana hoş gelmedi bunaltıcı bir görüntüsü var oyunun bana kalırsa. Her ne kadar zevk meselesi olsa da ben film izlemiyorum ki, oyun oynuyorum. Lineer oyunla kıyaslamakla ne alakası var, Bloodborne nin oynanışı Witcher 3 gibi mi? Dark Souls'ların, hatta Nioh'un bile Witcher 3 den kat kat iyi oynanışı var Nioh u kendimde oynadım. Ben Netflix deki Witcher 3 filmindeki savaşları izlemekten daha çok zevk aldım oyunundan. Zaten küçük çaplı sayılan bir yapımcının bir tek oyun evreni yapıp etkileşimsiz NPC ler hissiz kılıç darbeleri Metin 2 Knight Online nın 3D hali gibi bossların vücudunun vuruşa tepkisini hasar modellemesini yapmamalarını çok iyi anlıyorum. Havada uçan ejderhayla kapıştım 0 zevk. Sonra saatlerce oynadım indiresim gelmiyor. Ayrıca Flandre hatelik yapmıyor öyle bir kimliği de yok ikimiz yakın arkadaşız ve oyunlardan anlarız. Bizde isterdik Witcher 3 sevmeyi. Ama maalesef 2005 de PS2 ye çıkan Metal Gear Solid 3 ü dünyanın en iyi 10 oyunu arasına koyarken Witcher 3 ü 500 e koymam heralde. :D

Pasif bir oyun olmamasina rağmen Witcher 3 neredeyse bu oyunlar kadar değisik gidişatlara sahip.
Ah dostum oynanış yokken gidişat mı :)

Hack and Slash değil diye vuruş hissinin olmaması altını çiziyorum olmaması, karakterin 10 saniyede zevksiz fiziği çatal gibi 20 kılıç darbesi indirebilmesi, karakterlerinin bölgeye göre hasar modellemesi, doğru dürüst vücut kesilme animasyonu olmaması mı gerekiyor. Yerdeki adama kılıç batırıyorsun adamın bedeni hareket etmiyor. Oyunda savaş hissi nerede. Ben sadece hikaye dinlemek istemiyorum. Oyundan zevk almak istiyorum. Haritası falan güzel ama kusura bakma ben oynanışı kötü olunca zevk almıyorum. Bir de grafikleri bana hoş gelmedi bunaltıcı bir görüntüsü var oyunun bana kalırsa. Her ne kadar zevk meselesi olsa da ben film izlemiyorum ki, oyun oynuyorum. Lineer oyunla kıyaslamakla ne alakası var, Bloodborne'nin oynanışı Witcher 3 gibi mi? Dark Souls'ların, hatta Nioh'un bile Witcher 3'ten kat kat iyi oynanışı var Nioh'u kendimde oynadım. Ben Netflix'deki Witcher 3 filmindeki savaşları izlemekten daha çok zevk aldım oyunundan. Zaten küçük çaplı sayılan bir yapımcının bir tek oyun evreni yapıp etkileşimsiz NPC'ler hissiz kılıç darbeleri Metin2 Knight Online'nın 3D hali gibi bossların vücudunun vuruşa tepkisini hasar modellemesini yapmamalarını çok iyi anlıyorum. Havada uçan ejderhayla kapıştım 0 zevk. Sonra saatlerce oynadım indiresim gelmiyor. Ayrıca Flandre hatelik yapmıyor öyle bir kimliği de yok ikimiz yakın arkadaşız ve oyunlardan anlarız. Bizde isterdik Witcher 3 sevmeyi. Ama maalesef 2005 de PS2'ye çıkan Metal Gear Solid 3'ü dünyanın en iyi 10 oyunu arasına koyarken Witcher 3'ü 500'e koymam herhalde. :D

Soulslikeların vuruş mekaniğiyle veya GoW, DMC gibi oyunların kombat mekaniğiyle Witcher kıyarlarsan; RDR2 ile CoD vuruş hissini, altını çiziyorum Witcher'ın külliyatıyla RDR2'yi veya avcılık simülasyonu oyunlarıyla RDR2'nin avcılığını kıyaslarım. Böyle bir tartışma çok manasız olur. Birbirimizi üzeriz boşuna. Ikisi de güzel oyunlar ama ben hikaye metni okuyamam, bana vurdu kırdı ver geç de, diğer oyunu seven insanların oyun zevkine laf etme lütfen

Heavy Rain'deki oynanışı açar mısın biraz? Alıntıladığın mesaj Heavy Rain'e ithafen yazilmıştı diğer arkadaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum senin Türkçe 0 galiba. Aksiyon sevdiğini görüyorum demişsin, en sevdiğim oyun türü bile aksiyon değil dedim. Örnek olarak Heavy Rain en sevdiğim oyunlardan biri, türünü seviyorum dedim. Heavy Rain'de kombat olayının olması gerekmiyor. Witcher 3 dediğimiz oyun "RPG" oyunu ya hani sürekli dövüşlere giriyorsun, o düşük kalmış onu dedim. Kombatının kötü olmasını dünyanın en çok Witcher 3 seven adamı Enis Kirazoğlu bile kabul ederken senin kabul etmemen komik. Hater olsaydım RDR 2'ye de leş oyun derdim. Witcher 3'ü sevmediğim için sevmediğimi belirttim. RPG olan bir oyunda kombat düşük kalırsa kusura bakma ama saçma olur. Sen nasıl ME sevmediysen ben de Witcher 3 sevmedim. Senin yaptığın fanboyluk, benim yaptığım ise kendi görüşümü belirtmek. Başkaları Witcher 3'e düşük puan verdiği için üzülen birisin. Bir oyun için bu kadar abartacak, kuduracak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bence de daha fazla kendini yorma çünkü denilen şeyleri anlamıyorsun. Eleştiri yapılmaya açık bir insan da değilsin. Bu arada"mısın" ekini ayırırsan sevinirim. Moderatörleri boş yere en basit Türkçe kurallarında uğraştırtmana gerek yok.

Hack and Slash değil diye vuruş hissinin olmaması altını çiziyorum olmaması, karakterin 10 saniyede zevksiz fiziği çatal gibi 20 kılıç darbesi indirebilmesi, karakterlerinin bölgeye göre hasar modellemesi, doğru dürüst vücut kesilme animasyonu olmaması mı gerekiyor. Yerdeki adama kılıç batırıyorsun adamın bedeni hareket etmiyor. Oyunda savaş hissi nerede. Ben sadece hikaye dinlemek istemiyorum. Oyundan zevk almak istiyorum. Haritası falan güzel ama kusura bakma ben oynanışı kötü olunca zevk almıyorum. Bir de grafikleri bana hoş gelmedi bunaltıcı bir görüntüsü var oyunun bana kalırsa. Her ne kadar zevk meselesi olsa da ben film izlemiyorum ki, oyun oynuyorum. Lineer oyunla kıyaslamakla ne alakası var, Bloodborne'nin oynanışı Witcher 3 gibi mi? Dark Souls'ların, hatta Nioh'un bile Witcher 3'ten kat kat iyi oynanışı var Nioh'u kendimde oynadım. Ben Netflix'deki Witcher 3 filmindeki savaşları izlemekten daha çok zevk aldım oyunundan. Zaten küçük çaplı sayılan bir yapımcının bir tek oyun evreni yapıp etkileşimsiz NPC'ler hissiz kılıç darbeleri Metin2 Knight Online'nın 3D hali gibi bossların vücudunun vuruşa tepkisini hasar modellemesini yapmamalarını çok iyi anlıyorum. Havada uçan ejderhayla kapıştım 0 zevk. Sonra saatlerce oynadım indiresim gelmiyor. Ayrıca Flandre hatelik yapmıyor öyle bir kimliği de yok ikimiz yakın arkadaşız ve oyunlardan anlarız. Bizde isterdik Witcher 3 sevmeyi. Ama maalesef 2005 de PS2'ye çıkan Metal Gear Solid 3'ü dünyanın en iyi 10 oyunu arasına koyarken Witcher 3'ü 500'e koymam herhalde. :D

Vuruş hissini geç zaten onu hissedebilmen için önce combatın mantıklı olması ve 2-3 animasyondan ibaret olmaması gerekir. Diğer bütün oyunların kıyaslamalarını geçtim, Middle Earth ile Witcher 3 arasında sadece 1 sene olmasına rağmen ME'de bayağı iyi bir combat yapmışlar. Arkadaşta çıkmış onlarla kıyaslama bunlarla kıyaslama. Hadi Middle Earth'le kıyaslanmaz desin de biraz daha güleyim.

Soulslikeların vuruş mekaniğiyle veya GoW, DMC gibi oyunların kombat mekaniğiyle Witcher kıyarlarsan; RDR2 ile CoD vuruş hissini, altını çiziyorum Witcher'ın külliyatıyla RDR2'yi veya avcılık simülasyonu oyunlarıyla RDR2'nin avcılığını kıyaslarım. Böyle bir tartışma çok manasız olur. Birbirimizi üzeriz boşuna. Ikisi de güzel oyunlar ama ben hikaye metni okuyamam, bana vurdu kırdı ver geç de, diğer oyunu seven insanların oyun zevkine laf etme lütfen

Heavy Rain'deki oynanışı açar mısın biraz? Alıntıladığın mesaj Heavy Rain'e ithafen yazilmıştı diğer arkadaşa.
Ben insanların zevkine karışmıyorum. Siz Rdr 2 seven Witcher 3 e 50 veremez diyorsunuz bence verir öh denicek bir durum yok. Türk insanına diyarlar açmayacaksın la alakası yok öyle ağaçların ormanın arasında geçen oyun iyi bir oyun olursa insan sever. Ama o vasatın bile altı oynanışla sunulursa ben o oyuna RDR 2 nin yanında 50 veririm kusura bakma o ilk attığım mesaj espriliydi oyun tabi adamlar yapmış ama o ölü map ile o oynanışla o kötü hikaye gidişatıyla RDR 2 ye 100 verip ona 50 den düşük bile verilir ama yılına göre kötü olan ögelerinin yılına göre her şeyi ilerde bile olan oyuna karşı Witchere 100 verilip RDR 2 ye 50 verilmez bu genel bir şey senin için yeniden indirip deniyicem Witcher 3 ü resmen ortasına kadar oynuyucam bu sefer zaten bu oyunu seven ya seviyor ya hiç sevmiyor neyse devam etmeyelim haklısın :D

Son düzenleme:
Witcher 3 da güzel oyun RDR 2 de güzel fakat Witcher 3 iyi bir yanı oyunun Türkçe olması ama atmosfer ve oyundaki ayrıntılar açısından RDR 2 daha iyi

Vuruş hissini geç zaten onu hissedebilmen için önce combatın mantıklı olması ve 2-3 animasyondan ibaret olmaması gerekir. Diğer bütün oyunların kıyaslamalarını geçtim, middle Earth ile Witcher 3 arasında sadece 1 sene olmasına rağmen Me'de bayağı iyi bir combat yapmışlar. Arkadaşta çıkmış onlarla kıyaslama bunlarla kıyaslama. Hadi middle Earth'le kıyaslanmaz desin de biraz daha güleyim.

Witcher övenler de mekaniklerinin güzelliği demiyor mu? Bir de oyunda mekanik ve animasyon namına hiçbir şey yok şu kadar olsa tamam deriz.

Dostum senin Türkçe 0 galiba. Aksiyon sevdiğini görüyorum demişsin, en sevdiğim oyun türü bile aksiyon değil dedim. Örnek olarak Heavy Rain en sevdiğim oyunlardan biri, türünü seviyorum dedim. Heavy Rain'de kombat olayının olması gerekmiyor. Witcher 3 dediğimiz oyun "RPG" oyunu ya hani sürekli dövüşlere giriyorsun, o düşük kalmış onu dedim. Kombatının kötü olmasını dünyanın en çok Witcher 3 seven adamı Enis Kirazoğlu bile kabul ederken senin kabul etmemen komik. Hater olsaydım RDR 2'ye de leş oyun derdim. Witcher 3'ü sevmediğim için sevmediğimi belirttim. RPG olan bir oyunda kombat düşük kalırsa kusura bakma ama saçma olur. Sen nasıl ME sevmediysen ben de Witcher 3 sevmedim. Senin yaptığın fanboyluk, benim yaptığım ise kendi görüşümü belirtmek. Başkaları Witcher 3'e düşük puan verdiği için üzülen birisin. Bir oyun için bu kadar abartacak, kuduracak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bence de daha fazla kendini yorma çünkü denilen şeyleri anlamıyorsun. Eleştiri yapılmaya açık bir insan da değilsin. Bu arada"mısın" ekini ayırırsan sevinirim. Moderatörleri boş yere en basit Türkçe kurallarında uğraştırtmana gerek yok.

Vuruş hissini geç zaten onu hissedebilmen için önce combatın mantıklı olması ve 2-3 animasyondan ibaret olmaması gerekir. Diğer bütün oyunların kıyaslamalarını geçtim, Middle Earth ile Witcher 3 arasında sadece 1 sene olmasına rağmen ME'de baya iyi bir combat yapmışlar. Arkadaşta çıkmış onlarla kıyaslama bunlarla kıyaslama. Hadi Middle Earth'le kıyaslanmaz desin de biraz daha güleyim.
Baya değil de bayağı yazsan daha güzel olur. Baya diye bir kelimemiz yok Türkçemizde.

Middle Earth de hikaye namına bir şey yok. Hala kombat diyorsun tamam en haklı sensin 👍

Son olarak birine 50 birine 100 tabi verebilirsin, senin kararın. Ancak niteliksiz bir puanlandırma olduğu gerçeği de bariz ortada olur, piyasada en basit örneklerle Fast and Furious: Crossroads gibi oyunlar varken. Bunu belirtmek istemiştim ancak anlayamadın☺️

Witcher övenler de mekaniklerinin güzelliği demiyor mu bide oyunda mekanik ve animasyon namına hiçbir şey yok şu kadar olsa tamam deriz.
Mekanik güzelliği diyen pek bir kimse görmedim. Hikaye ve külliyat, müzikler, sanat tasarımı, interaktivite gibi konularda övülen bir yapım. Umarım bir gün anlarsın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı