RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

Son 3 AC oyununun Witcher 3 örnek alınarak hazırlanması ve son üç AC oyununun Witcher'dan 3-7 yıl sonra çıkması dışında sorun yok.

Son 3 AC oyununun Witcher 3 örnek alınarak hazırlanması ve son üç AC oyununun Witcher'dan 3-7 yıl sonra çıkması dışında sorun yok.
Zaten Witcher 3'ten önce çıkan oyunlar bile Witcher'dan esinlenildi. İleriyi gördü o oyunları yapanlar. Örnek alarak hazırlandığını varsayarsak, çok daha iyi örnek alıp iyi bir iş yapmışlar. 7 yıl sonra çıkması beni bağlamaz. O zaman başta çöp demeyecek. Profilinde Yennefer yazıyor gerçi neyi anlatıyorsam.

Ekleme: Aynı yıl çıkan Middle Earth varken Witcher oynamak be like

Sonuçta aksiyon rol yapma oyunu yazmadın. En baştan sırf aksiyon dedin hiç bilmeyen adam RPG yok zannederdi Ayrıca 1000 tane ödül aldı diyip uydurduğun için böyle demen de garip gelmedi. Gömüyorsan çok sıkıntı yok yine tamam.

Ne orada konuşuyorsun hala boş boş. Ödül veren Game Awards mı var sadece, adamların ülkesinde binlerce ödülü var. Polonya'dan adam Witcher 3 DVD'si getiriyordu, ne konuşuyorsun.

Ne orada konuşuyorsun hala boş boş. Ödül veren Game Awards mı var sadece, adamların ülkesinde binlerce ödülü var. Polonya'dan adam Witcher 3 DVD'si getiriyordu, ne konuşuyorsun.
Sen ne dersen de bu kadar hateri olan bi oyunun aynı zamanda çok kötü demek ki bu kadar zevk almayan var. Millet babasının hayrına mı Witcher kötülüyor. Demek ki çok eksiği var.

AC Origins, Odyssey ve Valhalla ne karakterler ne hikaye ne de diyalog kalitesinde Witcher 3’ün yanına bile yaklaşamaz üzgünüm ama.

Disco Elysium, Baldur's Gate gibi asıl RPG oyunlarına giriyorsan, bu oyunların yanında Witcher 3 hikayesini seçmek bana göre biraz tuhaf.
Ya dostum engellesene beni niye görüyorsun yazılarımı ya. Allah'ım kafayı yiyeceğim. Cücük Bakkal çıkıp ödül verse onu bile sayabilecek kafadasın ya tuhafsın.

AC Origins, Odyssey ve Valhalla ne karakterler ne hikaye ne de diyalog kalitesinde Witcher 3’ün yanına bile yaklaşamaz üzgünüm ama.
Sorun yok. Herkesin kendi fikri. Benim anlamadığım şey oyunu her yanıyla savunmaya çalışanlar ve başka oyuna "çöp" diyip sen gidip onu oyna diyenler. Zaten hikaye olarak düşük kaldığını ben de kabul ediyorum. Bana göre de oyunun sunduğu şeyler hikayeye göre daha önemli.

Eksiği yok dediğim bir mesajı alıntılar mısın?
Sana şunu diyeceğim madem engellemedin. Lafımız sana değil zaten senin de yazdığın gibi başka oyuna çöp diyenler, Yeneffer PP'si koyup her şeyiyle savunmaya çalışanlar var. Bu 2 tip bu konuda var. Bir insan Witcher 3'ü tabii ki sevebilir ama her yanıyla savunup dünyanın en iyi oyunu gibi göstermesine bir şey diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…