LaTokyo Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 174 9 Eylül 2022 #1 RDR 2 Türkçe yamalı oynuyordum. 40 saat oynadıktan sonra oyuna yeni bir güncelleme geldi ve artık Font Fix çalışmıyor. Bu soruna başka bir çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022
RDR 2 Türkçe yamalı oynuyordum. 40 saat oynadıktan sonra oyuna yeni bir güncelleme geldi ve artık Font Fix çalışmıyor. Bu soruna başka bir çözüm var mı?
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 9 Eylül 2022 #2 Yamanın güncellenmesi gerekiyor, 1-2 güne güncellerler en geç. O zamana dek font fix olmadan oynayacaksınız mecbur. Artı 0 Eksi
Yamanın güncellenmesi gerekiyor, 1-2 güne güncellerler en geç. O zamana dek font fix olmadan oynayacaksınız mecbur.
firatbtw Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Ben ilk başta bu bağlantıdaki daha sonra bu bağlantıdaki kurulumları yaptım az önce oyundan çıktım sıkıntı yoktu. Gerçi siz 40 saat falan sonra demişsiniz. Ben o kadar oynamadım belki ileri bölümlerde sorun olabiliyordur o yüzden bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
Ben ilk başta bu bağlantıdaki daha sonra bu bağlantıdaki kurulumları yaptım az önce oyundan çıktım sıkıntı yoktu. Gerçi siz 40 saat falan sonra demişsiniz. Ben o kadar oynamadım belki ileri bölümlerde sorun olabiliyordur o yüzden bir şey diyemem.
KS KS LaTokyo Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 174 3 Ekim 2022 #4 firatbtw dedi: Ben ilk başta bu bağlantıdaki daha sonra bu bağlantıdaki kurulumları yaptım az önce oyundan çıktım sıkıntı yoktu. Gerçi siz 40 saat falan sonra demişsiniz. Ben o kadar oynamadım belki ileri bölümlerde sorun olabiliyordur o yüzden bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... @firatbtw yok 40 saat ile ilgili değil. Oyuna güncelleme gelmişti ve yama bozulmuştu. Yeni yama yayınlandı ve çalışıyor. Artı 0 Eksi
firatbtw dedi: Ben ilk başta bu bağlantıdaki daha sonra bu bağlantıdaki kurulumları yaptım az önce oyundan çıktım sıkıntı yoktu. Gerçi siz 40 saat falan sonra demişsiniz. Ben o kadar oynamadım belki ileri bölümlerde sorun olabiliyordur o yüzden bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... @firatbtw yok 40 saat ile ilgili değil. Oyuna güncelleme gelmişti ve yama bozulmuştu. Yeni yama yayınlandı ve çalışıyor.