Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ama geleceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle 30 fps kalacak oyun.RDR2 yeni konsollara 60 fps gelmez. Gelse bile ücretsiz yapmazlar.
Ama geleceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle 30 fps kalacak oyun.RDR2 yeni konsollara 60 fps gelmez. Gelse bile ücretsiz yapmazlar.
Yeni nesil konsolların üzerinden 3 yıl geçmiş hocam. Rockstar yapsa o zaman aralığında yapardı.
Bence GTA 6 ile ilgilendikleri için rafa kaldırılmıştır.Bir ara yapılıyor haberleri vardı ne oldu ondan sonra bende bulamadım belki bilen vardır diye açtım ama sanırsam haber falan kalmadı.![]()
Uğraşmış olsalar bile satış rakamını gördükten sonra vazgeçmişlerdir.Bir ara yapılıyor haberleri vardı ne oldu ondan sonra bende bulamadım belki bilen vardır diye açtım ama sanırsam haber falan kalmadı.![]()
Yani arkadaşlar RDR2 güzel oyun. Epiloguelar dahil bitirdim ama Ray Tracing ile bile gelse tekrar oynamam. Piyasada o kadar çok oyun varken tekrar 50 saatimi vermem. Bir baş yapıt, çok güzel bir oyun ama, Witcher 3 dışında hiçbir oyunu birden fazla kez oynamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.