Çözüldü RDR 2 yükleme ekranında out of memory hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren Basan

Decapat
Daha fazla  
RDR 2'de yükleme ekranındayken bu hatayı verip oyundan atıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-20 185001.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Grafik ayarlarını NVIDIA'nın programına bırakıyorum. Normalde hep bu düzeyde kullandığımda giriyordu fakat bugün gene aynı ayarlarla girince yükleme ekranında hata verip atıyor.

Hocam ayarlar biraz yüksek duruyor. Düşürüp öyle girmeye çalışın. Performansı ortalara alırsanız girebilirsiniz büyük bir ihtimalle.
Büyük ihtimal VRAM yetmiyor grafik ayarlarını biraz kısıp deneyin.

Oyuna hiçbir şekilde giremiyor musunuz? Oyunun ayarları nasıl? Hangi grafiklerde oynuyorsanız düşürün çözülür yüksek ihtimalle.

Grafik ayarlarını NVIDIA'nın programına bırakıyorum. Normalde hep bu düzeyde kullandığımda giriyordu fakat bugün gene aynı ayarlarla girince yükleme ekranında hata verip atıyor

Dosya Ekleri

• görsel_2025-12-20_193303334.png
    54 KB · Görüntüleme: 2
Grafik ayarlarını NVIDIA'nın programına bırakıyorum. Normalde hep bu düzeyde kullandığımda giriyordu fakat bugün gene aynı ayarlarla girince yükleme ekranında hata verip atıyor.

Hocam ayarlar biraz yüksek duruyor. Düşürüp öyle girmeye çalışın. Performansı ortalara alırsanız girebilirsiniz büyük bir ihtimalle.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…