- Makaleler
- 23
98 TL'yi fazlasıyla hak eden bir şaheser.
Sızma basit girişimler mi? RDR2 en iyi açık dünya yapımcısının en iyi oyunu. Arkadaşın dediği Cyberpunk hadi neyse iyi oyun ama CoD'a baya güldüm. Her yıl sadece multiplayer için yapılan ve yalandan hikaye modu koyan CoD. Neyse.O paraya gidin Cyberpunk, CoD alın diyen birinden ne beklersin
Farklı bir konudaki mesajı:
"Bu oyun çok abartılıyor biraz baktım at sürüyor bildiğin sızma basit girişimler ortada ne grafik var ne bir şey hep aynı. 5 dolar zaten hakkı fazlası zarar. Gidin Cyberpunk, Call of Duty indirimi bekleyin.
YouTube'da 5 bölüm atlaya atlaya baktım sürekli aynı senaryolar gibi görünüyor. Oynayıp sıkılan bırakan arkadaşımda var oda oyun manyağı ciddiye almamak mümkün değil. 20 kere Far Cry 3 bitirmiş bir manyaktan bahsediyorum ilk oynadığı oyundan sıkılmaz."
YouTube'da 5 bölüm atlaya atlaya baktım sürekli aynı senaryolar gibi görünüyor. Oynayıp sıkılan bırakan arkadaşımda var oda oyun manyağı ciddiye almamak mümkün değil. 20 kere Far Cry 3 bitirmiş bir manyaktan bahsediyorum ilk oynadığı oyundan sıkılmaz.
Asgari ücrete göre karşılaştırdığınızda bedava olduğunu düşünebilirsiniz.
Hocam ben şu an şok oldum ve şoktayım. Dediniz gittim Store'ye baktım. AC Origins, Odyssey fiyatları bunlar ne böyle. İndirimde tekrar 100TL altına düşerler diye umuyordumda bu ne böyle. 40TL'lik oyun 140TL. AC Odyssey Gold Edition'u 120TL'ye almıştım şu an +250TL. Önerim Rockstar'ın oyunlarına para basıp acilen almanızdır.
Bu oyun çok abartılıyor biraz baktım at sürüyor bildiğin sızma basit girişimler ortada ne grafik var ne bir şey hep aynı. 5 dolar zaten hakkı fazlası zarar. Gidin Cyberpunk, Call of Duty indirimi bekleyin.
Ben senin avukatınım.Moderasyon ekibi bir bana gıcık oluyor herhalde. Ben başkasıyla aynı konuyu açınca "Bu konu zaten var." başkası yapınca birbirinin aynısı 2 konu alt alta.
Eki Görüntüle 1638601
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.