RDR 2'de "A game is currently running" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

FX5200

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
RAM
8 GB
Ekran kartı
AMD R5 ve R7 M340
Anakart
HP F.32
İşlemci
AMD A10 9600P
Daha dün heyecanla Epic'ten aldığım RDR 2'yi bu sabah oynamak için açtığımda 2 hata ile karşılaştım 1. olanı unable to launch Game'di onu çözdüm 2. olan ise a Game is currently running hatası. Çözümü bilen var mı?

Denediklerim:
Rockstar social silip, indirmek.
Oyunun dosyalarını doğrulamak.
OneDrive indirip denemek.
Ekran kartını güncellemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün heyecanla Epic'ten aldığım RDR 2'yi bu sabah oynamak için açtığımda 2 hata ile karşılaştım 1. olanı unable to launch Game'di onu çözdüm 2. olan ise a Game is currently running hatası. Çözümü bilen var mı?

Denediklerim:
Rockstar social silip, indirmek.
Oyunun dosyalarını doğrulamak.
OneDrive indirip denemek.
Ekran kartını güncellemek.
Görev yöneticisini açıp oyun ile ilgili görevleri durdurup deneyin.

Hocam uzak bir ihtimal ama, oyun altta çalışıyor olabilir mi? Gözünüzden kaçmıştır belki? Görev yöneticisini detaylıca bir gözden geçirin isterseniz.

Ek olarak, sistemin yetersizliği ile alakalı bir sorun da söz konusu olabilir.

Görev Yöneticisi'ni açıp oyun ile ilgili görevleri durdurup deneyin.

Oyunu kapattığımda Rockstar'da kapanıyor ve döngüye giriyor.

Hocam uzak bir ihtimal ama, oyun altta çalışıyor olabilir mi? Gözünüzden kaçmıştır belki? Görev Yöneticisi'ni detaylıca bir gözden geçirin isterseniz.

Ek olarak, sistemin yetersizliği ile alakalı bir sorun da söz konusu olabilir.

Crack indirdiğimde açmıştı 25 FPS falan olsa da görev yöneticisinde tam tamına 144 MB RAM ile çalışıyor ne artıyor ne düşüyor o RAM miktarı.

Türkçe yama kullanıyorsan kaldırmayı deneyebilirisin.
Daha yeni indirdim.

Oyunu kapattığımda Rockstar'da kapanıyor ve döngüye giriyor.

Crack indirdiğimde açmıştı 25 FPS falan olsa da görev yöneticisinde tam tamına 144 MB RAM ile çalışıyor ne artıyor ne düşüyor o RAM miktarı.

Daha yeni indirdim.
O zaman oyunu sil ve yeniden yükle.

O zaman oyunu sil ve yeniden yükle.

Onu deneyemem ve gerek olduğunu düşünmüyorum zaten verify yaptım geri silip indiremem 122 GB az değil.

1679051929087.png

Şöyle bir resim atayım 262 MB'dan yukarı çıkmıyor RAM kullanımı.

Denedim fakat direk Rockstar Launcher ile kapanıyor.
Başka bir arkadaş gta5 için bunu demiş sizde deneseniz bir.
-İlk önce program files ve program dosyaları X86'dan bütün Rockstar Games klasörlerini sildim, daha sonra Rockstar Games Launcher'ı ve Rockstar Games Social Club'ı Denetim Masası üzerinden kaldırdım ve şu siteden geri yükledim (Rockstar'ın kendi sitesidir) https://socialclub.rockstargames.com/ ve daha sonradan Steam üzerinden oyuna sağ tıkladım, özellikler dedim ve dosya konumunu aç yani göz At'a tıkladım ve aşağıdaki görseldeki gibi GTA5.exe ve GTAVlauncher.exe yi sildim, daha sonra tekrardan Steam üzerinden GTA 5, özellikler ve yerel dosyalardan oyun bütünlüğünü doğruladım. Doğruladıktan sonra CMD'ye şu komutu yazdım taskkill /ım gta5.exe /f ardından GeForce Experience'tan ekran kartı güncellemelerime baktım varsa güncelledim ve güncelledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım, eğer yoksa güncelleme, bunları yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü. Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsanız bunları yaptıktan sonra ekran kartınızı güncelleyin ve yeniden başlatın, eğer güncelleme yoksa yine bunları yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Siz gta5.exe ve GTAVlauncher yerine oyunun launcheri ve ana oyun dosyasını silip deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı