RDR 2'de AMD FSR 2.0 DLSS 2.0'dan daha iyi gözüküyor

NNjj34

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Red Dead Redemption 2 DLSS kalite modunda oynuyordum, sonra AMD FSR'ı kalite modunda denemek istedim. Sabit durduğum zaman FSR sanki daha net ve güzel duruyor DLSS çizgi film gibi, keskinliklerini hiç açmadım ama FSR'da hareket edince etraf oynuyor ve gözü rahatsız ediyor DLSS'te böyle bir durum yok.

Ekran Görüntüsü (79)-min.png

Ekran Görüntüsü (80)-min.png

Yukarıdaki FSR, aşağıdaki DLSS.

Arkadaşlar merhaba Red Dead Redemption 2 DLSS kalite modunda oynuyordum, sonra AMD FSR'ı kalite modunda denemek istedim. Sabit durduğum zaman FSR sanki daha net ve güzel duruyor DLSS çizgi film gibi, keskinliklerini hiç açmadım ama FSR'da hareket edince etraf oynuyor ve gözü rahatsız ediyor DLSS'te böyle bir durum yok.

Eki Görüntüle 2245100

Eki Görüntüle 2245103

FSR daha fazla gelişmesi gerekn bir sistem olduğu için yaşanması çok normal. NVIDIA senelerdir yapıyor bu işi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FSR daha fazla gelişmesi gerekn bir sistem olduğu için yaşanması çok normal. NVIDIA senelerdir yapıyor bu işi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım.Peki Fsr sanki daha net gözüküyor bu neden olabilir yoksa benmi öyle zannediyorum?

Evet yani sabit sahnede,tabiki hareketli sahnelerde fsr çok pikselleşiyor ve gözü rahatsız ediyor fakat sabit sahnede sanki fsr gözüme daha kaliteli ve net geldi.
Daha çok yakın mesafeye değilde uzak mesafedeki küçük veya hareketli nesnelere bakarsanız daha anlaşılır olacaktır. Videoda dendiği gibi dalgalanma ve pikselleşme oluyor.

Eki Görüntüle 2245100

Eki Görüntüle 2245103

Kuşlardan bile belli DLSS daha güzel.

Daha çok yakın mesafeye değil de uzak mesafedeki küçük veya hareketli nesnelere bakarsanız daha anlaşılır olacaktır. Videoda dendiği gibi dalgalanma ve pikselleşme oluyor.

Tamam, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde konuyla alakasız, bir kaç ay önce Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 lı bir sistem aldım sonradan araştırdığımda RX 6700 XT nin daha performanslı olduğunu gördüm ve biraz pişman oldum.Sizce o kartı mı almalıydım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı