FSR 3.1 hangi AMD kartları destekleyecek?

GTX 16 serisine gelir mi sence hocam?
Ben GTX 1660 Super kullanıyorum FSR 3.0 kullanabildiğim oyunlar var. Örneğin Warzone. FSR 3.1 ile 3.0 farkı Frame Generation'ın diğer süper çözünürlük teknolojileriyle de kullanılabilmesi. Yani oyunda atıyorum DLSS'i yada Xess'i quality'e alıp ek olarak FSR'ın FG'si de açılabilecek.

FSR 3.1 geliyor o kartlara Frame Gen gelmiyor sadece

Modla yapılıyor diye biliyorum Frame Gen. İleride belli olur aslında.

Ben GTX 1660 Super kullanıyorum FSR 3.0 kullanabildiğim oyunlar var. Örneğin Warzone. FSR 3.1 ile 3.0 farkı Frame Generation'ın diğer süper çözünürlük teknolojileriyle de kullanılabilmesi. Yani oyunda atıyorum DLSS'i ya da XeSS'i Quality'e alıp ek olarak FSR'ın FG'si de açılabilecek.

FSR 3.0 da Frame Gen destekliyordu değil mi GTX kartlar? Hiç araştırmadım aslında.

FSR 3.0 da Frame Gen destekliyordu değil mi GTX kartlar? Hiç araştırmadım aslında.
Bulunmakta. Yalnız şöyle bir durum var. Mesela ben warzone'da frame generation açtığımda pek fark hissetmedim üstelik kapalıyken daha akıcı gibi. Lakin bazı oyunlara frame generation modu yüklediğimde aynı durum söz konusu değil. Akıcılık hissediliyor.

Bulunmakta. Yalnız şöyle bir durum var. Mesela ben Warzone'da Frame Generation açtığımda pek fark hissetmedim üstelik kapalıyken daha akıcı gibi. Lakin bazı oyunlara Frame Generation modu yüklediğimde aynı durum söz konusu değil. Akıcılık hissediliyor.

Frame Gen çok iyi. NVIDIA getirse diğer kartlarına güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı