Sanmam. Ama geledebilir AMD sonuçta.
GDDR6 olan versiyonlarına gelir bence. Bakalım.
Sanmam. Ama geledebilir AMD sonuçta.
GTX 16 serisine gelir mi sence hocam?
Ben GTX 1660 Super kullanıyorum FSR 3.0 kullanabildiğim oyunlar var. Örneğin Warzone. FSR 3.1 ile 3.0 farkı Frame Generation'ın diğer süper çözünürlük teknolojileriyle de kullanılabilmesi. Yani oyunda atıyorum DLSS'i yada Xess'i quality'e alıp ek olarak FSR'ın FG'si de açılabilecek.GTX 16 serisine gelir mi sence hocam?
FSR 3.1 geliyor o kartlara Frame Gen gelmiyor sadece
FSR 3.1 geliyor o kartlara Frame Gen gelmiyor sadece
Ben GTX 1660 Super kullanıyorum FSR 3.0 kullanabildiğim oyunlar var. Örneğin Warzone. FSR 3.1 ile 3.0 farkı Frame Generation'ın diğer süper çözünürlük teknolojileriyle de kullanılabilmesi. Yani oyunda atıyorum DLSS'i ya da XeSS'i Quality'e alıp ek olarak FSR'ın FG'si de açılabilecek.
GTX ve RX 400 RX 500 kartlarına da gelmesi lazım. Gelmeyebilirde.

Bulunmakta. Yalnız şöyle bir durum var. Mesela ben warzone'da frame generation açtığımda pek fark hissetmedim üstelik kapalıyken daha akıcı gibi. Lakin bazı oyunlara frame generation modu yüklediğimde aynı durum söz konusu değil. Akıcılık hissediliyor.FSR 3.0 da Frame Gen destekliyordu değil mi GTX kartlar? Hiç araştırmadım aslında.
Bulunmakta. Yalnız şöyle bir durum var. Mesela ben Warzone'da Frame Generation açtığımda pek fark hissetmedim üstelik kapalıyken daha akıcı gibi. Lakin bazı oyunlara Frame Generation modu yüklediğimde aynı durum söz konusu değil. Akıcılık hissediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.