RDR 2'de AMD FSR 2.0 DLSS 2.0'dan daha iyi gözüküyor

Birde konuyla alakasız, bir kaç ay önce Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 lı bir sistem aldım sonradan araştırdığımda RX 6700 XT nin daha performanslı olduğunu gördüm ve biraz pişman oldum.Sizce o kartı mı almalıydım?
Kesinlikle, ama iş işten geçmiş kafanıza takmayın.

Kesinlikle, ama iş işten geçmiş kafanıza takmayın.
Evet bir kaç gündür düşünüyorum keşke RX 6700 xt alsaydım diye neyse olan oldu şu kartı bir kaç yıl daha kullanıyım sonra değiştirim.Rtx 3060 tan sonra geçmek için hangi kartı önerirsiniz AMD olabilir birde ikinci el alınır mı?

Evet birkaç gündür düşünüyorum keşke RX 6700 XT alsaydım diye neyse olan oldu şu kartı birkaç yıl daha kullanayım sonra değiştirim. RTX 3060tan sonra geçmek için hangi kartı önerirsiniz AMD olabilir bir de ikinci el alınır mı?

Bütçenize göre değişir fakat AMD kartlar genel olarak daha güçlü. RX 6700 XT kaçırmış olmanız çok sorun değil. RTX tarafında bu konuda olduğu gibi DLSS ve RT konusunda AMD kartlardan çok önde yani çok sorun etmeyin.

Evet birkaç gündür düşünüyorum keşke RX 6700 XT alsaydım diye neyse olan oldu şu kartı birkaç yıl daha kullanayım sonra değiştirim. RTX 3060tan sonra geçmek için hangi kartı önerirsiniz AMD olabilir bir de ikinci el alınır mı?

2 Yıla çok güzel F/P kartlar çıkar bir öneri saçma olur ama mesela şu an geçilecek olsa 7700XT veya 4060 Ti geçilebilir.

Tamamdır,hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim,iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı