C Clarexx Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Oyuna yeni başladım. At üstündeyken hiçbir şey yapamıyorum. Kement atamıyorum insanlarla konuşamıyorum. Sağ tıklayıp odaklanmaya çalışınca sağ alttaki yazılar çok hızlı açılıp kapanıyor.
Oyuna yeni başladım. At üstündeyken hiçbir şey yapamıyorum. Kement atamıyorum insanlarla konuşamıyorum. Sağ tıklayıp odaklanmaya çalışınca sağ alttaki yazılar çok hızlı açılıp kapanıyor.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #2 Oyununuz orijinal mi ? Artı 0 Eksi
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Sağ tık ile etkileşime girebilirsiniz. Torrent mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS C Clarexx Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 hellomister dedi: Oyununuz orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... Orjinal değil. paradisev5 dedi: Sağ tık ile etkileşime girebilirsiniz. Torrent mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sağ tıka basınca sağ alttaki yazılar açılıp kapanıyor olmuyor sorunda bu zaten. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Oyununuz orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... Orjinal değil. paradisev5 dedi: Sağ tık ile etkileşime girebilirsiniz. Torrent mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sağ tıka basınca sağ alttaki yazılar açılıp kapanıyor olmuyor sorunda bu zaten.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #5 Clarexx dedi: Orjinal değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal değilse yapabileceğimiz çok bir şey yok maalesef. Artı 0 Eksi
Clarexx dedi: Orjinal değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal değilse yapabileceğimiz çok bir şey yok maalesef.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Clarexx dedi: Orjinal değil. Sağ tıka basınca sağ alttaki yazılar açılıp kapanıyor olmuyor sorunda bu zaten. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntısı yok işte. gidin RDR2 nasıl oynanır videolarına bakın. Artı 0 Eksi
Clarexx dedi: Orjinal değil. Sağ tıka basınca sağ alttaki yazılar açılıp kapanıyor olmuyor sorunda bu zaten. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntısı yok işte. gidin RDR2 nasıl oynanır videolarına bakın.