kryax Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Siyahi bir baba ve oğlun evine gelip borç almamız gereken bir görev var. Ben bu eve önceden geldim ve oradaki parayı aldım. Baba ve oğlunuda öldürdüm. Şimdi evde kimse yok ve oyun böylece kaldı. Ne yapmam lazım?
Siyahi bir baba ve oğlun evine gelip borç almamız gereken bir görev var. Ben bu eve önceden geldim ve oradaki parayı aldım. Baba ve oğlunuda öldürdüm. Şimdi evde kimse yok ve oyun böylece kaldı. Ne yapmam lazım?
Çözüm Teyrn 6 Ağustos 2024 Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Fotoğraf alabilir misin? Strauss'un görevlerinden biri muhakkak ama hatırlamadım. Artı 0 Eksi
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 6 Ağustos 2024 #3 Parayı aldım derken nereden aldın? Evi mi soydun yoksa evin dışındaki sandığı mı aldın? Artı 0 Eksi
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.726 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 7 Ağustos 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kryax Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Teyrn dedi: Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eve ilk geldiğimde bacadan parayı aldım, görev kitlendi diye korkmuştum. Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Teyrn dedi: Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım. Sürprizbozan: Rehber video, 1:16'dan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eve ilk geldiğimde bacadan parayı aldım, görev kitlendi diye korkmuştum. Teşekkür ederim