Çözüldü Sürprizbozan RDR 2'de borç alınacak yere daha önce gelindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kryax

Centipat
Daha fazla  
Siyahi bir baba ve oğlun evine gelip borç almamız gereken bir görev var. Ben bu eve önceden geldim ve oradaki parayı aldım. Baba ve oğlunuda öldürdüm. Şimdi evde kimse yok ve oyun böylece kaldı. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha önce soygun için gittiğinizde ne aldıysanız bacadan almadınız mı? Bu görev için çocuğun odasındaki sandığı yağmalamanız lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

Eve ilk geldiğimde bacadan parayı aldım, görev kitlendi diye korkmuştum. Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı