Çözüldü RDR 2'de düello sırasında ateş edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR 2 oyununda biriyle düello yaparken ateş et tuşuna basılı tutup barı doldur diyor ama tuşa basınca hiçbir şey olmuyor.
Farklı kayıt aldım kapat aç yaptım işe yaramadı.
Takıldım kaldım görevde ne yapacağım?

Çözüm
Orada karenin 4 köşesi de dolması lazım, doğru şekilde yapıyorsanız yakınlarda bir oto save vardır, ona geçin. Silahşor avladığınız yan görev mi?

Leapold strauss ile John esir düştü.
Dutch ve ben kurtarıyoruz. Valentine barında. Doğru yaptığıma eminim.

Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim. Hile açık kalmış oyun da ateş etme tuşuna onu atamış. Hileyi kapatınca düzeldi. Hile kullanmayalım lütfen :D.
Arkadaşlar RDR 2 oyununda biriyle düello yaparken ateş et tuşuna basılı tutup barı doldur diyor ama tuşa basınca hiçbir şey olmuyor.
Farklı kayıt aldım kapat aç yaptım işe yaramadı.
Takıldım kaldım görevde ne yapacağım?
Basılı tutacaksın, sonra zaten dead eye moduna geçecek. Yanlış yapmış olma ihtimalin var mı?

Basılı tutuyorum ama Dead Eye moduna geçmiyor problem de o zaten.
İnternetten yayıncılara baktım onlar görevi nasıl geçmiş diye onlar da aynısını yapıyor.
Orada karenin 4 köşesi de dolması lazım, doğru şekilde yapıyorsanız yakınlarda bir oto save vardır, ona geçin. Silahşör avladığınız yan görev mi?

Orada karenin 4 köşesi de dolması lazım, doğru şekilde yapıyorsanız yakınlarda bir oto save vardır, ona geçin. Silahşor avladığınız yan görev mi?

Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim. Hile açık kalmış oyun da ateş etme tuşuna onu atamış. Hileyi kapatınca düzeldi. Hile kullanmayalım lütfen :D.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı