RDR 2'de ekran karıncalanıyor

The G.O.A.T

Megapat
Makaleler
1
İyi forumlar, oyundayken at sürerken vs bir sorun yok ama herhangi bir an karakterlerin ellerinde suratlarında karıncalanma oluşuyor. Sadece karakterler üzerinde oluyor.
Bu bir ayardan mı kaynaklı yoksa donanımsal mı? İlk defa böyle bir şey görüyorum.

resim_2021-03-14_202859.png

Fotoğrafa iyi bakın sağ elinde karıncalanma var bu yüzlerde de oluyor diğer NPC'lerde de var bu durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TAA falan o ayarları yukarı çekin diyor. Hangi grafik ayarları? Ayrıca bazen çözünürlük ile alakalı ile de olabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Taa falan o ayarları yukarı çekin diyor. Hangi grafik ayarları? Ayrıca bazen çözünürlük ile alakalı ile de olabiliyor.

Grafik ayarlarını kendim ayarladım görüntü hoş 75FPS sabit taa kapalı galiba onlar çok FPS düşürüyor açınca sadece 1 tanesini açtım kapatmayı veya yükseltmeyi denerim FPS önemli değil 60 üstü olsun yeter sadece karıncalanma olmasın.

Grafik ayarlarını kendim ayarladım görüntü hoş 75FPS sabit taa kapalı galiba onlar çok FPS düşürüyor açınca sadece 1 tanesini açtım kapatmayı veya yükseltmeyi denerim FPS önemli değil 60 üstü olsun yeter sadece karıncalanma olmasın.
Hocam belki biraz oyun kasacak ama dediğim gibi ayarlardaki TAA falan onları yavaşça yükseltip deneyin. Hala oluyorsa bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı