Arkadaşlar bunun bir çözümü var mi? RDR 2 de görevde başarısız olunca sürekli en başa atıyor. Kaldığım yerden devam edemiyorum muyum? Sürekli 5-10 dk öncesine atıyor.
Hocam zaten onu biliyorum demek istediğim görevin en başına atıyor başarısız oluncaTuşa basılı tutacaksın, bir kez basıp çekersen olmaz.
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyorRestart checkpoint diye bir seçenek geliyor mu?
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyorRestart checkpoint diye bir seçenek geliyor mu?
Hocam zaten onu biliyorum demek istediğim görevin en başına atıyor başarısız olunca.
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyor.
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyor.
Hocam zaten onu biliyorum demek istediğim görevin en başına atıyor başarısız olunca
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyor
İki seçenek çıkıyor hocam biri restart checkpoint diğerini unuttum hangisine basmam gerekiyor
görevi 3 kez ardarda yapamazsanız 3.seçenek olan görevi atlama geliyor normalde 2 seçenek varHocam benim bildiğim 3 seçenek oluyor biri görevi en son ki checkpointten başlatıyor diğeri görevi en baştan başlatıyor en sonuncu görevden çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.