eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 RAM 16 Gb ram Ekran kartı NDIVIA GeForce rtx 4060 İşlemci ryzen 5 5600-5000 Dutch John ve Arthur ile Jacki Angelo Bronte'den kurtarmaya giderken içeriye girdiğimizde ara sahne gelmiyor. Öylece duruyor herkes, hiçbir şey olmuyor. Oyunu parasıyla oynayamıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025
Dutch John ve Arthur ile Jacki Angelo Bronte'den kurtarmaya giderken içeriye girdiğimizde ara sahne gelmiyor. Öylece duruyor herkes, hiçbir şey olmuyor. Oyunu parasıyla oynayamıyoruz.
Çözüm Ünal00 20 Nisan 2025 eşşekavcısı dedi: Çoğu modu sildim ve aşırır fazla mod daha fazla mod vardı tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Genişletmek için tıkla... Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı.
eşşekavcısı dedi: Çoğu modu sildim ve aşırır fazla mod daha fazla mod vardı tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Genişletmek için tıkla... Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı.
KS KS eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 Ünal00 dedi: Modlar yüzünden olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulat. Yine olmuyorsa modları sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Çoğu modu sildim ve aşırı fazla mod, daha fazla mod vardı. Tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Ünal00 dedi: Modlar yüzünden olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulat. Yine olmuyorsa modları sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yedeğini çıkarıp silsem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Modlar yüzünden olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulat. Yine olmuyorsa modları sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Çoğu modu sildim ve aşırı fazla mod, daha fazla mod vardı. Tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Ünal00 dedi: Modlar yüzünden olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulat. Yine olmuyorsa modları sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yedeğini çıkarıp silsem olur mu?
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 eşşekavcısı dedi: Çoğu modu sildim ve aşırır fazla mod daha fazla mod vardı tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Genişletmek için tıkla... Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı. Artı 0 Eksi Çözüm
eşşekavcısı dedi: Çoğu modu sildim ve aşırır fazla mod daha fazla mod vardı tekrar yüklemesi 1.5 saatimi aldı. Genişletmek için tıkla... Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı.
KS KS eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #13 Ünal00 dedi: Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... En son Camp Girl'si yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Bu aldığın hata büyük ihtimalle modlardan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... En son Camp Girl'si yükledim.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #14 eşşekavcısı dedi: Yedeğini çıkarıp silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. eşşekavcısı dedi: En son Camp Girl'si yükledim. Genişletmek için tıkla... Bende de var o mod Hatanın o moddan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
eşşekavcısı dedi: Yedeğini çıkarıp silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. eşşekavcısı dedi: En son Camp Girl'si yükledim. Genişletmek için tıkla... Bende de var o mod Hatanın o moddan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
KS KS eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #15 Ünal00 dedi: Olur. Bende de var o mod hatanın o moddan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, sanırım oldu. Yarına kadar sorun olmazsa seni çözüm olarak işaretliyorum. Kralsın. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Olur. Bende de var o mod hatanın o moddan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, sanırım oldu. Yarına kadar sorun olmazsa seni çözüm olarak işaretliyorum. Kralsın.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #16 eşşekavcısı dedi: Eyvallah, sanırım oldu. Yarına kadar sorun olmazsa seni çözüm olarak işaretliyorum. Kralsın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sen de kralsın. Arthur reis ile iyi oyunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
eşşekavcısı dedi: Eyvallah, sanırım oldu. Yarına kadar sorun olmazsa seni çözüm olarak işaretliyorum. Kralsın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sen de kralsın. Arthur reis ile iyi oyunlar.
KS KS eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #17 Ünal00 dedi: Rica ederim, sen de kralsın. Arthur reis ile iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bozuk kral. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Rica ederim, sen de kralsın. Arthur reis ile iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bozuk kral.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #18 eşşekavcısı dedi: Bozuk kral. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
eşşekavcısı dedi: Bozuk kral. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor.
KS KS eşşekavcısı Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #19 Ünal00 dedi: Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. 1 mod silmemişim, düzeldi. Seni nasıl işaretleyeceğim? Ünal00 dedi: Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Adamsın sen, kralsın. Çok sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. 1 mod silmemişim, düzeldi. Seni nasıl işaretleyeceğim? Ünal00 dedi: Sen en iyisi oyunu tamamen sil, yeniden yükle, temiz bir kurulum yap. Başka çaresi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Adamsın sen, kralsın. Çok sağ ol.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #20 eşşekavcısı dedi: Allah razı olsun. 1 mod silmemişim, düzeldi. Seni nasıl işaretleyeceğim? Adamsın sen, kralsın. Çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis. Artı 0 Eksi
eşşekavcısı dedi: Allah razı olsun. 1 mod silmemişim, düzeldi. Seni nasıl işaretleyeceğim? Adamsın sen, kralsın. Çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis.