Çözüldü RDR 2'de görevdeki ev nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

soniq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Dağda bir adam kamp yapıyordu. Bir kadından hoşlanıyormuş cart curt. Sonra ev hakkında bir şeyler anlattı, solda soygun planı sekmesi geldi. Şu an yok, ben o evi nasıl bulacağım?

Çözüm
Elemanın bahsettiği yer Willard's Rest, Türkçesi hakkında bi' fikrim yok ama Wiki'den veya internetten haritadaki yerine bakabilirsiniz.

6. Bölüm'den önce eve giremiyorsunuz. Oyunun dediğinin aksine ortada "soygun" falan da yok aslında.
Kadına yardım ediyorsunuz, o da "evimden istediğini alabilirsin" diyor. O kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dağda bir adam kamp yapıyordu. Bir kadından hoşlanıyormuş cart curt. Sonra ev hakkında bir şeyler anlattı, solda soygun planı sekmesi geldi. Şu an yok, ben o evi nasıl bulacağım?
Hocam eğer soygun sekmesi açıldıysa soygun sekmesini tekrar açın ve bir bakın (I yada L olması lazım). Görevi hatırlayamadım ama daha fazla detay verirseniz belki hatırlarım görevi yada internet üzerinden bulabilirim.

Benim bildiğim strawberry yakınlarında bir yaşlının bulunduğu ev var başka ev bilmiyorum.

Elemanın bahsettiği yer Willard's Rest, Türkçesi hakkında bi' fikrim yok ama Wiki'den veya internetten haritadaki yerine bakabilirsiniz.

6. Bölüm'den önce eve giremiyorsunuz. Oyunun dediğinin aksine ortada "soygun" falan da yok aslında.
Kadına yardım ediyorsunuz, o da "evimden istediğini alabilirsin" diyor. O kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Yedinci kayalık diye bir yermiş internette buldum şimdi oraya gidiyorum. Bu arada dülşmanlar kampa yönlendirildi ne demek?

Dosya Ekleri

• 1721202652812.png
    1721202652812.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 124
Yedinci Kayalık diye bir yermiş, internette buldum. Şimdi oraya gidiyorum.
Yani, yine de yolunuz her türlü bahsettiğim yere çıkacak ve 6. Bölüm'de olmadığınız sürece ev kilitli olacak. Wiki'de yerin adının oyun geliştirme aşamasındayken "Rocky Seven" (Yedinci Kayalık diye çevrilmiş herhalde) olduğu yazılmış ama bi' kaynağı yok. Sonuçta aynı yere çıkıyor, dert edilecek bi' mevzu değil.

Bu arada "düşmanlar kampa yönlendirildi" ne demek?
İnternette doğru dürüst bi' şey yazmamış kimse ama kampın yakınlarındayken birileriyle çatıştığınızda olabiliyormuş sanırım. Ya sadece onur kaybediyormuşsunuz ya da oyun sizi kampta yeniden başlatıyormuş.
Kamptan uzaktayken bile yaşadığınız bi' durumsa bug olabilir, en az 5 yıllık konularda bahsediliyor aynı şeyden.

Son düzenleme:
Yani, yine de yolunuz her türlü bahsettiğim yere çıkacak ve 6. bölüm'de olmadığınız sürece ev kilitli olacak. Wiki'de yerin adının oyun geliştirme aşamasındayken "rocky seven" (yedinci kayalık diye çevrilmiş herhalde) olduğu yazılmış ama bi' kaynağı yok. Sonuçta aynı yere çıkıyor, dert edilecek bi' mevzu değil.

İnternette doğru dürüst bi' şey yazmamışlar ama kampın yakınlarındayken birileriyle çatıştığınızda olabiliyormuş sanırım. Ya sadece onur kaybediyormuşsunuz ya da oyun sizi kampta yeniden başlatıyormuş.
Kamptan uzaktayken bile yaşadığınız bi' durumsa bug olabilir, 6 - 7 yıllık konularda bahsediliyor aynı şeyden.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı