RDR 2'de neden Türkçe dil seçeneği yok?

Ruslar toplum içinde önemli bir yere sahip bizde yanlış kişilere oy vermesek bizde öyle oluruz da işte.
Her şeyi siyasete bağlama sanatı, yeter cidden. Takım tutar gibisiniz ya, düzgünce tartışıyoruz şurada bi' durun ya. Partilerin hiçbirini sevmem yanlış anlamayın.

Her şeyi siyasete bağlama sanatı, yeter cidden. Takım tutar gibisiniz ya, düzgünce tartışıyoruz şurada bi' durun ya. Partilerin hiçbirini sevmem yanlış anlamayın.
Ben de aynı fikirdeyim.

Her şeyi siyasete bağlama sanatı, yeter cidden. Takım tutar gibisiniz ya, düzgünce tartışıyoruz şurada bi' durun ya. partilerin hiçbirini sevmem yanlış anlamayın.

Siyaset hakkında çok bir bildiğim yok bunu hala bilmiyorsanız sıkıntı büyük demektir.

Para kazanacaklarını düşünmüyorlar demek ki. RDR2 gibi devasa bir oyunu Türkçeye çevirmek beleş değil, bilmiyorsun sanırım. Adam "ben uğraşır para basar çevirtirim de bu fakirler oyuna para verir mi ki?" diye düşünüyor, sonra gelir tablolarına vs. bakıyor "la ben türkçe yapsam zararına satarım oyunu" diyor ve vazgeçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…