Çözüldü RDR 2'de ölen at tekrar doğar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Nereden bulabilirim?

Baya baya sıkıcı geliyor. Tren soygunundan sonra neredeyse hiç aksiyon dolu bir şeyler olmadı. Sadece bizim takım arkadaşını kurtardım. Başka bir şey yok şuan at sürme simulasyonu gibi.
Hocam yanlış anladınız galiba, beyaz atı aldığınız yerden tekrar alabilirsiniz, aynı yere tekrar spawn oluyorlar.
Beyaz arabian ise spawn olur. Uçurumdan düşme, denizde ölme gibi durumlarda canlandırmak imkansıza yakın gibi bir şey. Horse Reviver taşıyın, yanınızda mutlaka. uçurum kenarında da çok oynamayın. (500 saatlik tecrübe)

Arkadaşlar beyaz atı almıştım. Adını koymuştum aramız çok iyiydi. Dağdan düştük. Öldü :( Ne yapacağım tekrar spawn olur mu ya da önerdiğiniz at var mı?

Hayır maalesef tekrardan spawn olmuyor. Ölen atınızın yerine başka bir at veriyor oyun diye biliyorum. İsterseniz oyunun bir önceki kaydetmiş olduğunuz save dosyasına dönebilirsiniz.

Yeni at ne önerirsiniz? Bir de nerede bulurum? Cesur ve büyük olsun istiyorum. Bir de chapter 2'deyim. Oyun biraz ağır ilerliyor biraz sıkıcı normal mi?
Oyunu hızlandırmak için gidip hazine bul. https://rdr2map.com/ buradan kendi başına halledebilirsin. Çok açık bir şekilde her türlü bilgi bulunuyor. Oyundaki hızlı atlar için de youtube a araştırma yapabilirsin. Düşündüğünden oldukça fazla at var.

Yanınızda atı canlandırmak için gerekli donanımla gezin. Bu arada konuyla alakasız ama Youtube'ta Photoshop içerikleri üreten Hydra siz misiniz?

Edit: Haritanın etrafından altınları toplayın. İyi para yaparsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı