- Makaleler
- 1
Teknoloji şansınız iyiymiş valla o kartı alanların doğalgaz fiyatı yarıya iniyormuş normaldeBenimki sapphire pulse kart max 65 derece oluyor![]()
Teknoloji şansınız iyiymiş valla o kartı alanların doğalgaz fiyatı yarıya iniyormuş normaldeBenimki sapphire pulse kart max 65 derece oluyor![]()
Önü kapalı, hava alacak yeri yok normal.Gamepower Aether yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum var mı kasa önerisi olan.
Valla bilmiyorum şanslı olabilirim. Bundan önceki kartım da Sapphire Pulse RX 570'ti. O da max 70 derecede çalışıyordu.Teknoloji şansınız iyiymiş valla o kartı alanların doğalgaz fiyatı yarıya iniyormuş normalde![]()
6x de Sapphire Pulse ölü model, her forumda aynı şikayetler var. Siz bir inceletin nitro daha iyi diye biliyorum.Benim Sapphire Nitro+ SE 6900 XT 2K ultra ayarlarda ısınıyordu. Garantiye gönderdik bakalım çözülecek mi sorun? Kasa da mesh ama bilemedim. Sapphire için 6xxx serisinde 5 serisi kadar başarılı değil diyorlardı.
6x de Sapphire Pulse ölü model, her forumda aynı şikayetler var. Siz bir inceletin nitro daha iyi diye biliyorum.
6900 XT yapısı gereği ısınması gerekiyor zaten. Isınmaktan kasıt 90 derece ise haklısınız ama 80 derece gayet normal mesela böyle bir kart için. Nitro+ birçok karttan daha başarılı soğutma yapıyor 6000 serisinde ama Pulse kartlar kötü doğrudur.Benim Sapphire Nitro+ SE 6900 XT 2K ultra ayarlarda ısınıyordu. Garantiye gönderdik bakalım çözülecek mi sorun? Kasa da mesh ama bilemedim. Sapphire için 6xxx serisinde 5 serisi kadar başarılı değil diyorlardı.
6900 XT yapısı gereği ısınması gerekiyor zaten. Isınmaktan kasıt 90 derece ise haklısınız ama 80 derece gayet normal mesela böyle bir kart için. Nitro+ birçok karttan daha başarılı soğutma yapıyor 6000 serisinde ama Pulse kartlar kötü doğrudur.
Örneğin 6950 XT Nitro+ soğutmada diğer 2 markaladan önde: Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ Pure Review
Bu arada Pulse modeli de ölü falan değil, arkadaşlar bir şey ucuzsa bunun bir sebebi olacaktır, en az parayı verip her şeyin en iyisi olamaz. Diğer 6600 kartlar ile Pulse arasında fiyat farkı çok var, kimse babasının hayrına ucuz getirmiyor ülkeye onu. İllaki bir yerden kısılması gerekmekte. Ayrıca arkadaşın kasası da kötü zaten kasa kapağını açınca 73-75 dereceler çok normal artık.
![]()
Sapphire Radeon RX 6600 XT Pulse OC Review
Sapphire's Pulse is a cost-efficient, no-frills Radeon RX 6600 XT custom design that comes in at only a small price increase over the AMD base price. In our review, we found that the card still achieves excellent noise levels while also keeping temperatures low.www.techpowerup.com
Örneğin burada 6600 XT Strix modelden sadece 1 derece daha sıcak. Kötü diyebiliriz ama berbat, ölü olmaz.
77 derece gayet iyi bir sıcaklık. 92 derece olanı diyorsanız o bağlantı yeri sıcaklığı yani herhangi bir yer olabilir genelde yüksek seyreder. 6900 XT gibi 300W güç çeken kart için iyi bir değer.Bu Pure modeli. Fan yapısı farklı çok iyi duruyor. Belki fanın farklılığı da olabilir.
Aldığım arkadaş 8 adet satıyordu. Mining çıkması. Bu kartlardan başka alan bir arkadaş ile konuştum hiç ısınma sorunu yok dedi bana. Bana fabrika üretimi farklı bir şey mi geldi anlamadım.
Oyunda fotoğraf çekmiştim galeriden buldum. Bunlar yüksek geliyor bana.
Eki Görüntüle 1552420
77 derece gayet iyi bir sıcaklık. 92 derece olanı diyorsanız o bağlantı yeri sıcaklığı yani herhangi bir yer olabilir genelde yüksek seyreder. 6900 XT gibi 300W güç çeken kart için iyi bir değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.