Sürprizbozan RDR 2'de son değişiyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BizowiE

Hectopat
Bugün RDR 2 oynuyordum arthur bir anda bayılacak gibi oldu. Bir adam geldi doktora götürdü beni doktor verem hastalığın var dedi.
Bunun bir tedavisi yok mu? Onurum çok düşüktü o yüzden olabilir mi?%52 tamamlanmış Save'in gitmesini istemiyorum o kadar saat verdim sonuçta.

Oyunun sonu onura göre değişiyor ama o hastalık olayı değişmiyor yüksek onurda da aynı, sebebini söylerimde spoiler içinde.

Mr. Downes'tan haraç almaya gidince orada yüzüne kanlı öksürdüğü için sana da hastalık bulaştırıyor.

Sağ olun arkadaşlar.
Bir de oyunda onur hilesi yapmak istiyorum.
Oyunun kendi hile sistemini kullanırsam oyunu kaydedemiyorum başka bir onur hilesi yapma yöntemi var mı? Mesela oyunun dosyalarını değiştirerek olabilir.

Sağ olun arkadaşlar.
Bir de oyunda onur hilesi yapmak istiyorum.
Oyunun kendi hile sistemini kullanırsam oyunu kaydedemiyorum başka bir onur hilesi yapma yöntemi var mı? Mesela oyunun dosyalarını değiştirerek olabilir.

Hile yapman çok gereksiz. Rahatlıkla onur seviyeni en yükseğe kadar çıkartabilirsin. Tüm yan görevleri ve ana görevleri bile bitirsen etrafta sürekli kendini tekrar eden rastgele yaşanan olaylar ile de onur seviyeni yükseltirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı