Çözüldü RDR 2'de sonradan yüklenen bitkiler ağaçlar ilerledikçe netleşiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fortune17

Centipat
Daha fazla  
7800XT 7800 X3D 1080P'de oynuyorum ama neden ağaçlar çevre bazı nesneler ilerledikçe netleşiyor belirginleşiyor? Bir ayar mı var? Vulkan API'de oynuyorum.

Çözüm
Evet ama artık görmemezlikten geliyorum çok gözüme batmıyor. Siz bir DSR ile çözünürlük yükseltmeyi deneyin.

Konu bayağı bir yardımcı olabilir benim yaptıklarıma benziyor bulanıkları bir nebze giderebilir.

Dostum başka bir yerden çözüm buldum uyguladım düzeldi. Geometrik detay ve çim detayı denen ayarlar bende kısıktı. Onları fulledim düzeldi sen de fulle haberin olsun.
7800XT 7800 X3D 1080P'de oynuyorum ama neden ağaçlar çevre bazı nesneler ilerledikçe netleşiyor belirginleşiyor? Bir ayar mı var? Vulkan API'de oynuyorum.

O sorun benim oyunda da var ne yaptıysam çözemedim çözünürlüğü 4K ya aldım MSAA'yı açtım grafik modları kurdum yine fayda etmedi oyundan kaynaklı bir sorun bence çözülemiyor.

6000 MHz DDR5 16 GB.

Siz hangi çözünürlükte oynadınız? İşlemci ekran kartı neydi?

4060 i5 12400F. İlk 1080p de oynuyordum ancak grafikler çok kötü ve bulanıktı DSR ile çözünürlüğü 4K ya aldım bayağı bir düzeldi ama sizin dediğiniz gibi ufak tefek grafik hataları devam etti.

4060 i5 12400F. İlk 1080p de oynuyordum ancak grafikler çok kötü ve bulanıktı DSR ile çözünürlüğü 4K ya aldım bayağı bir düzeldi ama sizin dediğiniz gibi ufak tefek grafik hataları devam etti.
Şuan hali hazırda devam ediyor dimi sorun ? 120 fps üstü alıyorum, bu durum çok canımı sıktı.

Bulanik ise bu yapilmali.

Konu sahibindeki problem disk ile de alakali olabilir, ben attigim konuyu denemesini oneriyorum.

Şu an halihazırda devam ediyor değil mi sorun? 120 FPS üstü alıyorum, bu durum çok canımı sıktı.

Evet ama artık görmemezlikten geliyorum çok gözüme batmıyor. Siz bir DSR ile çözünürlük yükseltmeyi deneyin.

Bulanik ise bu yapilmali.

Konu sahibindeki problem disk ile de alakali olabilir, ben attigim konuyu denemesini oneriyorum.

Konu bayağı bir yardımcı olabilir benim yaptıklarıma benziyor bulanıkları bir nebze giderebilir.

Dostum başka bir yerden çözüm buldum uyguladım düzeldi. Geometrik detay ve çim detayı denen ayarlar bende kısıktı. Onları fulledim düzeldi sen de fulle haberin olsun.

Çözüm

Onları da denedim diye hatırlıyorum da yine bakarım teşekkürler. Resolotion scale ayarını 1500 ve üstü yap öyle oyna bu arada görüntü çok güzel oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı