Ertooo1 Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi RTX 4070 OC 3x Intel i7 13700k XPG 16x2 DDR5 Ram Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video benim videom yani benim sorunum yani, Red Dead Redemption 2 tepkisizlik ve grafiklerin yüklenmemesi sorunu. MSI RTX 4070. Intel i7 13700K. XPG 16x2GB RAM DDR5. Windows 11 Pro.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video benim videom yani benim sorunum yani, Red Dead Redemption 2 tepkisizlik ve grafiklerin yüklenmemesi sorunu. MSI RTX 4070. Intel i7 13700K. XPG 16x2GB RAM DDR5. Windows 11 Pro.
Çözüm Ertooo1 27 Ağustos 2024 yıldırayC dedi: Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... 3 kere denedim hocam teker teker yine olmadı. Hocamlar BIOS'u güncelleyerek çözdüm sorunumu, aynı sorunu yaşayanlar bunu yapıp tekrar deneyebilir.
yıldırayC dedi: Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... 3 kere denedim hocam teker teker yine olmadı. Hocamlar BIOS'u güncelleyerek çözdüm sorunumu, aynı sorunu yaşayanlar bunu yapıp tekrar deneyebilir.
Y yıldırayC Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam. Artı 0 Eksi
Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam.
KS KS Ertooo1 Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi RTX 4070 OC 3x Intel i7 13700k XPG 16x2 DDR5 Ram Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 yıldırayC dedi: Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... 3 kere denedim hocam teker teker yine olmadı. Hocamlar BIOS'u güncelleyerek çözdüm sorunumu, aynı sorunu yaşayanlar bunu yapıp tekrar deneyebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
yıldırayC dedi: Steam'de dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp hala olmadıysa oyunu silip yüklemek en iyi seçenek olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... 3 kere denedim hocam teker teker yine olmadı. Hocamlar BIOS'u güncelleyerek çözdüm sorunumu, aynı sorunu yaşayanlar bunu yapıp tekrar deneyebilir.