RDR 2'de yapacak çok şey var

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar garip bir başlık ama dediğim gibi yapacak çok şey var, bu iyi bir şey çok mutluyum bundan ancak ne yapacağım ben hangi birini yapacağım bilemiyorum. Mesela marketlerde bir sürü farklı mermi seçeneği var ben her zaman aynısını alıyorum. Diğerlerini alsam farkı ne olacak? Bir sürü farklı silah var şu anda volcanic pistol ve Granger'ın revolverını 2 elli silah olarak kullanıyorum. Her şeyi deneyimlemek istiyorum ama çok karışık geliyor her şey, yardımcı olabilecek var mı bu konular hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu oyunda keyifli olan her şeyi yavaş yavaş deneyimlenecek öğrenmek. Yan görevleri atlamayın zamanında yapmazsanız sonrada kayboluyor bazıları. Mermiler konusunda diğerlerini deneyin zaten fark edeceksiniz yanlarında ne özelliği olduğu yazıyor daha hızlı veya daha hasarlı gibi.

Bence bu oyunda keyifli olan her şeyi yavaş yavaş deneyimlenecek öğrenmek. Yan görevleri atlamayın zamanında yapmazsanız sonrada kayboluyor bazıları. Mermiler konusunda diğerlerini deneyin zaten fark edeceksiniz yanlarında ne özelliği olduğu yazıyor daha hızlı veya daha hasarlı gibi.

Yok zaten önce tüm yan görevleri yapıp öyle yapıyorum hikaye görevlerini ama bu marketlerdeki ek silahlar falan hangisini almalıyım falan bilmiyorum işte.

Hepsini al. Yeterince paran olacak bir yerden sonra zaten. Üstüne hepsine upgrade yaparsın.

Bazı silahlar kilitli durumda hala hocam. Açıldığı anda alabildiğimi alayim mi yoksa en pahalı sının açılmasını bekleyip onumu alayım?

Profil fotografımda tabancalı bir karakter var.

Sen beni istiyorsan ekle silahlarını hallederiz.
Hikaye oynuyorum hocam, rehberlik edecek birini aramıyorum herşey de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı