RDR 2'den kareler

Hocam oyunu 4k mı oynuyorsun? Ben 4k ultra a alınca bile bu kadar güzel durmuyor bunun sırrı nedir?

Değerli hocalarım öncelikle sizlerden gecikme için özür dilemek boynumun borcudur.

Bu ne kadar naif bir konuşma silsilesi ☺
Fani hayatta kalp kırmadan, aksine yumuşatıp sizlere fikirlerimi yansıtanildiysem ne mutlu bana ustam.
Grafik ve çözünürlük ayarın ne ? Beğendim.

Hocam oyunu 4k mı oynuyorsun? Ben 4k ultra a alınca bile bu kadar güzel durmuyor bunun sırrı nedir?

1440P, her ayar Ultra değil. Kendime göre ayar yaptım. RDR2 de çoğu grafik ayarı beyhudedir.

Saygılarımla.

Değerli biraderzadem yazı diliniz çok beğenmiş bulunmaktayım.

Temenni ederim ki bu fani dünyanın fani insanları sizin gibi nazik, kibar şahsiyetlerin değerini bilir.

Açıkçası sanal alem dışında da nasıl muhabbet ettiğinizi merak ettim.

İnsanların daha anlayışlı, nazik ve mutlu olduğu günlerde görüşmek dileğiyle.

Değerli ve bir o kadar kıymetli forumdaş üstadım,
Öncelikle siz değerli üstadımızın kalemine layık olabilme şerefiyle harmanlandığım şu dakikalarda size teşekkürlerimi sunmayı hususi olarak boynumun borcu bilirim.

Yozlaşmış Türkçemizi yeşertmek adına aldığım hususi görevde sizleri de bu patikada görmek beni kıvanca sürüklemiştir.
iyi dileklerinizden mütevellit teşekkür eder, belki bir gün demek isterim...

Saygılarımla.

Benim resimlerim nasıl.

Dosya Ekleri

• Ekran_Goruntusu_60.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 26
  • Ekran_Goruntusu_57.png
    1 MB · Görüntüleme: 27
  • Ekran_Goruntusu_58.png
    415,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran_Goruntusu_59.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 31
  • Ekran_Goruntusu_61.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 29
  • Ekran_Goruntusu_55.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 28
  • Ekran_Goruntusu_56.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Son derece kıymetli forumdaş biraderzadem.

Bu pek nazif, latif kareleri yakalayıp biz biçare dostlar ile paylaştığınız için sizi tebrik etmek boynumun borcudur.

Uzun zamandır sizinle hasbihal edemediğimizden haliniz sıhhatiniz nasıl bunu da sormak isterim.

Paylaşmızlarınızın devamını bekliyorum. Görüşmez üzere.

Teşekkür ediyorum sizinde sihatiniz sağlığınız iyidir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…