RDR 2'den sonra hiçbir oyun mekaniğini beğenemiyorum

Sekiro ama aşırı zordur.

Hocam farklı türler de deneyimleyin. Örneğin desperados 3 mukemmel eğlenceli bir oyundur. Ya da Days Gone mekanik olarak ust duzeydir hikayesi ortalama olsa da. RDR hikayesi bulamazsiniz hiçbir oyunda ama mekanik bulursunuz.

The Last of Us ve Detroit oyna. Hikaye bakımından RDR2 ile kapışabilecek oyunlar.

RDR'de hangi mekaniği gördün de sevdin hacı? Oyunda kağnı arabası gibi her şeyimiz yavaş fareyi döndürünce bile FPS oyunlarında döndürürmüşsün gibi sert dönmüyor böyle yavaş naif dönüyor, beyefendi dönecek de biz de göreceğiz artık :D şu oyunu şu kadar abartıp da kendinizi komik duruma düşürmeyin.

RDR'de hangi mekaniği gördün de sevdin hacı? Oyunda kağnı arabası gibi her şeyimiz yavaş fareyi döndürünce bile FPS oyunlarında döndürürmüşsün gibi sert dönmüyor böyle yavaş naif dönüyor, beyefendi dönecek de biz de göreceğiz artık :D şu oyunu şu kadar abartıp da kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Arkadaşın Valorant'ta 1K saati var sanırım sövmeyin hemen.

RDR 2 bitireli birkaç ay oldu ama böyle efsane oyun görmedim. Neyse, oyun kısmında çok zor seçici biriyim ama bir oyunu seversem birkaç defa bitiririm (GTA Vice City mesela) ama şöyle bir sorunda var ki bir oyunu seçmem sevmem çok zor oluyor. Neyse RDR 2 bittikten sonra Enis Kirazoğlu abimizin ballandıra ballandıra öve öve bitiremediği Witcher 3'ü satın aldım, çok yüksek beklenti içerisinde açtım. Oyunu hikayesi başta güzel gibi geldi ama o mekanikler gerçekten normalde sevebilirdim ama RDR 2'den sonra oyuna ısınamadım. Denedim birkaç defa, olmadı. Sonra gittim GTA 4'e grafik modu indirip oynadım, çok güzel tavsiye ederim halen oynamayanlara. Şimdi size sorum: Benim gibi zevklere sahip bir oyuncuya hangi oyunları önerirsiniz?

Mekanik derken neden bahsediliyor bilmiyorum ama sana eski grafikli fakat nadir en iyi oyunları söyleyeyim.
1.Half-Life serileri bir de modları var ama modlar genelde çok kötü oluyor sadece 1I hariç o mod tam anlamıyla en az Half-Life 2 kadar güzel.
2.return to Castle Wolfenstein (sonraki oyunları iyi gözüksede ilk oyunu bambaşka güzellikte atmosferi korkusu aksiyonu tavan :) )
3.Dark messiah of might and magic (Assassin Creed oyunundan kat ve kat daha iyi Assassini bu oyunda resmen yaşıyorsun)
4.Halo serileri.
Ne yazık ki artık böyle oyunlar yıllardır çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı