RDR 2'den sonra başka oyun sarar mı?

Sıkıntı olmaz, ama ufak bir tavsiye olarak Assassin's Creed'e ara veriyorsan, farklı bir türde oyun oynayıp sonra geri dönsen daha verimli olabilir. Örnek Baldur's Gate 3 deneyebilirsin, strateji odaklı Frostpunk deneyebilirsin, bu sıcak günlerde iyi gider. Forza Horizon 4-5 deneyebilirsin gibi gibi.

RDR'yi bitireli seneler oldu birton oyun bitirdim TLOU unchertad God of War Detroit Skyrim MW'lar ama hiçbiri o RDR2'nin havasını serbestliğini ağırlığını vermedi tabii kişiden kişiye değişir.

Merhaba, ben RDR 2'ye başlayacağım normalde Assassin Creed serisini bitirmeye çalışıyorum. Black Flag'ı bitirince RDR 2'ye başlamayı düşündüm çünkü seriyi bitirmem uzun sürecek ve biraz Assassin Creed'e ara vermek istiyorum sıkmaması için ama şöyle söylenmeler var RDR 2'den sonra hiçbir oyun sarmadı diyorlar doğru mu başlarsam başka oyuna bağlanabilir miyim?

Oynayacaksan asla çok büyük bir beklentiye girme. Adamlar müthiş oyun yapmış ona lafım yok mekan tasarımlarıyla açık dünyasıyla falan ama çok gerçekçi olmuş. Oyundan daha çok yaşam simülasyonu gibi geldi bana oyun oynamanın verdiği keyfi biraz azaltıyor. Bir de oyun çok ağır ve hantal ilerliyor onu bilerek oyna.

Oynayacaksan asla çok büyük bir beklentiye girme. Adamlar müthiş oyun yapmış ona lafım yok mekan tasarımlarıyla açık dünyasıyla falan ama çok gerçekçi olmuş. Oyundan daha çok yaşam simülasyonu gibi geldi bana oyun oynamanın verdiği keyfi biraz azaltıyor. Bir de oyun çok ağır ve hantal ilerliyor onu bilerek oyna.

Öyle büyük beklentim yok benim oyunlarda öncelikle dikkat ettiğim şey manzara ve huzuru mesela Valhalla benim için çok iyi gözüküyor ona da başlayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı