Sürprizbozan RDR 2'ye şöyle bir son nasıl olurdu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sizce yakışır mıydı? Ben çok sevdim bu sonu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

John'a nasıl bağlanacaktı olay? RDR1 devam hikaye biliyorsunuz herhalde.

John'a nasıl bağlanacaktı olay? RDR1 devam hikaye biliyorsunuz herhalde.

Biliyorum fakat en azından micah öldükten sonra uzaktan bizi başkası vursa ya da hastalığı daha da ilerleyerek ölse en azından şerefiyle savaştı ve en sonunda güçsüz düşüp ölmüş olurdu bu kadar da detaycı olmamak lazım hem sonuçta oyun oynuyoruz eğlenmek için oynuyoruz.

Biliyorum fakat en azından micah öldükten sonra uzaktan bizi başkası vursa ya da hastalığı daha da ilerleyerek ölse en azından şerefiyle savaştı ve en sonunda güçsüz düşüp ölmüş olurdu bu kadar da detaycı olmamak lazım hem sonuçta oyun oynuyoruz eğlenmek için oynuyoruz.
Hocam kusura bakmayın ama saçma buldum. Arthur her türlü TB'den ölecek. O zamanlarda tedavisi yok. John nasıl intikam alacaktı? Gösterdiğiniz videoda Dutch yok. Arthur zaten şerefiyle savaştı ve hastalık yüzünden öldü. TB olmasa Micah'ı saniyesinde öldürürdü. Detay meselesine gelirsek de RDR2'den bahsediyoruz elbette detaycı olacağım.

Hocam kusura bakmayın ama saçma buldum. Arthur her türlü TB'den ölecek. O zamanlarda tedavisi yok. John nasıl intikam alacaktı? Gösterdiğiniz videoda dutch yok. Arthur zaten şerefiyle savaştı ve hastalık yüzünden öldü. TB olmasa Micah'ı saniyesinde öldürürdü. Detay meselesine gelirsek de RDR2'den bahsediyoruz elbette detaycı olacağım.

Dutch zaten sürekli oyun boyunca ihanet eden kendi kârları için çalışan birisi oldu. Son kısımda zaten dağda bize yaklaşanlari vururken de micah bizi yere serince adamlar aniden yok oluyor ve biz ölene kadar kimseden çıt çıkmıyor bana da bu saçma geldi bu kadar detay merakınız var ise. Ve TB ilerleyerek ölebilirdi arthur da. İntikam konusuna gelecek olursak oyunun ortalarında bize ihanet eden birisi daha vardı ve aniden kayboldu hadi gerçeklik ise bana bunu açıklayın bari son kısımda bizi uzaktan ortaya çıkıp vurup kaçsaydı da intikamı alırken onu vursaydık.

Pek sanmıyorum. Alışmışsınız oyundaki ana karakterin olağanüstü yetenekleri ve şansıyla her şeyi başarmasına. Arhur Morgan bir süper kahraman değil, bir ergen değil veya aşırı zengin birisi de değil. O başında şapkasıyla daha ilk adımlarını atmakta olan Amerika devletinin vahşi doğasına karşı gelen, ailesi gibi gördüğü çetesine bağlı sıradan birisi hepsi bu. Oyunda bize bunu anlatmak istiyor zaten. Hastalığa yakalanmadan önceki arthur ile yakalandıktan sonraki Arthur aynı kişiler değil. İlk başlarda, üzerine düşen görevleri yapan, başına buyruk bir karakteri oynarken hastalıktan sonra artık ölümden korkmayan, özellikle abilik yaptığı John ve onun ailesi başta olmak üzere geriye kalan herkesi dutch ve micah ikilisinin pençesinden kurtarıp bu şeyin bitmesini istiyor. "ölümden korkmuyor." sonlara doğru john´a zaman kazandırmak için geride kalıp kaçmasına yardım etmesindeki bana kalırsa en temel öyle ya da böyle kısa zamanda ölecek olmasıydı ki bana kalırsa Arthur´u kahraman yapan şey de buydu. Arthur bir kanun kaçağı bildiğiniz üzere. Çok sayıda suçlu, suçsuz insanı vurdu gerektiğinde vuruldu, kaçırıldı vs. böylesine birinin hasta yatağında ölmesi veya ölmemesi onu efsaneler arasına sokamazdı. Arthur üzerine düşeni fazlasıyla yapmış ve kendisine yakışır biçimde ölmüştür. Saygılar.

Dutch zaten sürekli oyun boyunca ihanet eden kendi kârları için çalışan birisi oldu. Son kısımda zaten dağda bize yaklaşanlari vururken de micah bizi yere serince adamlar aniden yok oluyor ve biz ölene kadar kimseden çıt çıkmıyor bana da bu saçma geldi bu kadar detay merakınız var ise. Ve TB ilerleyerek ölebilirdi arthur da. İntikam konusuna gelecek olursak oyunun ortalarında bize ihanet eden birisi daha vardı ve aniden kayboldu hadi gerçeklik ise bana bunu açıklayın bari son kısımda bizi uzaktan ortaya çıkıp vurup kaçsaydı da intikamı alırken onu vursaydık.
Hocam diyorum ki olay nasıl John'a bağlanacaktı? Bize ihanet eden kişi kimdi bu arada? Cidden hatırlamıyorum.

Sonuç olarak Micah´ın bize ihanet ettiği ortaya çıkıyor ama bana soracak olursan dutch´ta en az onun kadar suçlu. Aldığı daha doğrusu alamadığı kararlarla bir yıkıma sebep oluyor. Bildiğin "Ali Kaptan" gibi karakter. :D
Hocam onu biliyorum. Başından beri zaten sevmiyoruz Micah'ı. RDR2 zaten Dutch'ın delirişini anlatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı