Sizce yakışır mıydı? Ben çok sevdim bu sonu.
John'a nasıl bağlanacaktı olay? RDR1 devam hikaye biliyorsunuz herhalde.
Hocam kusura bakmayın ama saçma buldum. Arthur her türlü TB'den ölecek. O zamanlarda tedavisi yok. John nasıl intikam alacaktı? Gösterdiğiniz videoda Dutch yok. Arthur zaten şerefiyle savaştı ve hastalık yüzünden öldü. TB olmasa Micah'ı saniyesinde öldürürdü. Detay meselesine gelirsek de RDR2'den bahsediyoruz elbette detaycı olacağım.Biliyorum fakat en azından micah öldükten sonra uzaktan bizi başkası vursa ya da hastalığı daha da ilerleyerek ölse en azından şerefiyle savaştı ve en sonunda güçsüz düşüp ölmüş olurdu bu kadar da detaycı olmamak lazım hem sonuçta oyun oynuyoruz eğlenmek için oynuyoruz.
Hocam kusura bakmayın ama saçma buldum. Arthur her türlü TB'den ölecek. O zamanlarda tedavisi yok. John nasıl intikam alacaktı? Gösterdiğiniz videoda dutch yok. Arthur zaten şerefiyle savaştı ve hastalık yüzünden öldü. TB olmasa Micah'ı saniyesinde öldürürdü. Detay meselesine gelirsek de RDR2'den bahsediyoruz elbette detaycı olacağım.
Hocam diyorum ki olay nasıl John'a bağlanacaktı? Bize ihanet eden kişi kimdi bu arada? Cidden hatırlamıyorum.Dutch zaten sürekli oyun boyunca ihanet eden kendi kârları için çalışan birisi oldu. Son kısımda zaten dağda bize yaklaşanlari vururken de micah bizi yere serince adamlar aniden yok oluyor ve biz ölene kadar kimseden çıt çıkmıyor bana da bu saçma geldi bu kadar detay merakınız var ise. Ve TB ilerleyerek ölebilirdi arthur da. İntikam konusuna gelecek olursak oyunun ortalarında bize ihanet eden birisi daha vardı ve aniden kayboldu hadi gerçeklik ise bana bunu açıklayın bari son kısımda bizi uzaktan ortaya çıkıp vurup kaçsaydı da intikamı alırken onu vursaydık.
Bize ihanet eden kişi kimdi bu arada?
Hocam onu biliyorum. Başından beri zaten sevmiyoruz Micah'ı. RDR2 zaten Dutch'ın delirişini anlatıyor.Sonuç olarak Micah´ın bize ihanet ettiği ortaya çıkıyor ama bana soracak olursan dutch´ta en az onun kadar suçlu. Aldığı daha doğrusu alamadığı kararlarla bir yıkıma sebep oluyor. Bildiğin "Ali Kaptan" gibi karakter.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.