Hocam böyleHocam size zahmet bozuk olan harfin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Hocam böyleHocam size zahmet bozuk olan harfin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Hocam böyle.
Hocam DLSS öncesi sürümler diyor steamden güncel sürümü kullanıyorum.Hocam aslında açıklamada Türkçe karakterlerde sorun yok yazıyordu ama az önce bıraktığım linkteki yamayı deneyebilir misiniz?
Hocam DLSS öncesi sürümler diyor Steam'den güncel sürümü kullanıyorum.
Tamamdır hocam zamanım bol yarın da aktif olur musunuz?Hocam biraz vaktinizi alıp araştıracağım.
Tamamdır hocam zamanım bol yarın da aktif olur musunuz?
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bu sabah yamasız bir şekilde aynı ayarlarla girdiğimde 120 FPS alıyodum ama şuan 60 FPS civarında gpu kullanımı aynı. (Akıcılıkta cok fark yok gibi ayrıca menüye girince yükseliyor FPS)Olurum hocam bildirimlerim açık
Hocam bu linkten dosyayı yükleyip klasör içindeki bütün dosyaları oyun klasörünün içine atmanızı rica edeceğim sonra oyunu dilediğiniz gibi Steam üzerinden başlatabilirsiniz.
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bu sabah yamasız bir şekilde aynı ayarlarla girdiğimde 120 FPS alıyordum ama şu an 60 FPS civarında GPU kullanımı aynı. (akıcılıkta cok fark yok gibi ayrıca menüye girince yükseliyor FPS)
Hocam en son attığınız linkteki dosyanın kurulumu nasıl?Hocam Frame Gen veya FSR gibi ayarlar açıkken kapalı hale gelmiş olabilir mi onun dışında çok bir yararım olacağını sanmıyorum.
Hocam en son attığınız linkteki dosyanın kurulumu nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.