RDR 2'yi Epic Games bedava yapar mı?

RDR 2 ye para vermişsiniz. Pek bir sıkıntı göremedim. Fakat eğer ücretsiz olursa bile bence pişman olmanıza gerek yok. Çünkü hem steamden almışsınız hem de hakkediyor.

Bugün Steam'den RDR 2 aldım Epic Games bedava yapar mı? Herkes yılbaşını bekleyin diyor ama ben sabırsızca davranıp aldım oyunu. Oynamadan bekletip iade edeyim mi?

10 yıl sonra falan belki. Bu yıl için diyorsanız benim için gökten çiğ köfte yağmasıyla aynı olasılık.

Hocam ne güzel almışsınız oynayın işte. Ne bu bedavacılık? RDR 2 gibi bir oyuna para vermeye içiniz gidiyorsa almayın zaten.
Bedavasi cikacak ise o kadar para vermek mantiksiz zaten Epic Games odeme yapiyor ucretsiz yaptigi oyunlar icin.

Bedavasi cikacak ise o kadar para vermek mantiksiz zaten Epic Games odeme yapiyor ucretsiz yaptigi oyunlar icin.
Bizim milletimiz böyle işte. Alır aldığı şeyin fiyatı düşmüş mü diye bakar. Oyun alır bedava olacak mı diye bakar.

Kimse bu konu hakkında kesin bir şey diyemez. O kadar para verdiğim oyunun bedava olması bana koyacağı için ben senin yerinde olsam beklerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı