ErezayiR Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 272 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2021 #1 Steam'den RDR2 aldım. Online oynamak için ayrıca RDR Online almam gerek mi?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.247 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 1 Kasım 2021 #2 Hayır gerekmez. Artı 0 Eksi Çözüm
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Kasım 2021 #3 Hayır gerekmiyor. Ekstra olarak satılan RDR Online'da sadece Online girebiliyorsunuz. Hikâye modu onda yok. O yüzden ayrı satılıyor. Artı 0 Eksi
Hayır gerekmiyor. Ekstra olarak satılan RDR Online'da sadece Online girebiliyorsunuz. Hikâye modu onda yok. O yüzden ayrı satılıyor.
KS KS ErezayiR Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 272 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2021 #4 Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #5 ErezayiR dedi: Steam'den RDR2 aldım. Online oynamak için ayrıca RDR Online almam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de önce ayrı almamız gerekiyor sanmıştım ayrı almıştım aptal gibi. Gerekmez. Artı 0 Eksi
ErezayiR dedi: Steam'den RDR2 aldım. Online oynamak için ayrıca RDR Online almam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de önce ayrı almamız gerekiyor sanmıştım ayrı almıştım aptal gibi. Gerekmez.