RDR 2'yi sevememek

Dostlar bu konuda yalnız mıyım acaba? Oyun beni hiç içine çekemedi. 4-5 saat kadar oynadım ama acayip sıkıldım. Kontroller aşırı hantal, karaktere bağlanamadım, oyun çok yavaş işliyor. Büyükte bir heyecanla oturdum aslında başına ama hiç mi hiç sevemedim. Oyun ileride açılır mı yoksa tempo Full böyle mi? Ona göre yarıda bırakacağım oyunu mecburen.
Hocam açıkçası 4-5 saatte oyuna bağlanamadıysanız ve sevmediyseniz bırakın bence, oyun size göre değildir. Sonuçta oyun bu zevk meselesi, oyun dünyasında büyük bir çoğunluk tarafından beğenilse de sizin hoşunuza gitmemiş olabilir. Ben de ilk 1-2 saatinde sıkılmıştım çünkü uzun at ve araba sürme bölümleri vardı, ama sonradan çok fena sardı oyun başından kalkamadım ve bitirdim.

Hocam açıkçası 4-5 saatte oyuna bağlanamadıysanız ve sevmediyseniz bırakın bence, oyun size göre değildir. Sonuçta oyun bu zevk meselesi, oyun dünyasında büyük bir çoğunluk tarafından beğenilse de sizin hoşunuza gitmemiş olabilir. Ben de ilk 1-2 saatinde sıkılmıştım çünkü uzun at ve araba sürme bölümleri vardı, ama sonradan çok fena sardı oyun başından kalkamadım ve bitirdim.
Hocam şu andan itibaren beni de acayip derecede içine çekti. Bu yorumu atarken bile arkada oynuyorum.

Aman aman fanı değilim ama şu bahsedilen ilk saatleri yavaş gidiyor muhabbetinide bir türlü anlamıyorum, yani oynadığınız bütün oyunlar Call of duty falan mı her oyunda sağı solu taramak sürekli adam vurmak mı gerekiyor onu anlayamıyorum. Beni ilk saniyesinden bitimine kadar inanılmaz sardı, hatta modlarla ikinci defa oynayıp bir daha bitirdim. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ona lafım yok ama, bu bir strateji oyunu değil ne bileyim souls like türü değil, genele hitap türde bir oyun aslında, hani herkes strateji sevmez veya souls like sevmez ama bu oyunun öyle bir katagorisi yok. Kendinizi oyuna vererek oynayın derim üzmez.

Hocam 1 aylık iznim var işe gitmiyorum, 4 gündür günümün çoğunluğunu RDR 2 oynayarak geçiriyorum. 4 günde oyunun yarısına gelmişimdir belki ve şuan gerçekten modum öyle. Arthur Morgan'la yatıp Arthur Morgan'la kalkmak istiyorum. Oyun hiç bitmesin istiyorum. Oyunun bana büyü yaptığını düşünüyorum.

Günümüz oyuncusunun daha doğrusu insanının çok çabuk sıkıldığını ve odaklanamadığını görüyorum. Özellikle yaşça daha genç olan arkadaşlar böyle duruyor.

RDR2 oyun olarak firma tarafından o ağırlık hissedilsin diye bilerek mekaniksel olarak ağır olması için tasarlanmış, attığı her adım hissedilsin diye yapılmış bir oyun. Karlı bölümleri geçtikten sonra da sizi sarmadıysa size göre değildir. Ben bu oyunu oynayana kadar buz pateni yapan attığı adımı zerre hissettiremeyen karakterlere alışmışım. Bu oyunla beraber yaldır yaldır koşmadan karakteri gerçekten yürütmekten zevk aldım.

Bunu sevmediyseniz bence sevmeyeceksiniz. Zorlamanın anlamı yok. Her oyun herkese göre değildir.

İnanılmaz derecede oynamak istediğim ama mekaniksel olarak beni hiç açmayan bir türlü içine giremediğim Elden Ring de mesela bana göre değil. Ayrıca ben zor oyun da sevmiyorum. Demek ki bu oyun bu kadar güzel olsa da herkese göre değilmiş. Ha sevmek istiyorum. Sanat tasarımını da çok beğeniyorum ama oynayamıyorum.

Aynısı bende de olmuştu. İlk 4-5 saat ısınamadım. Neyini o kadar abartmışlar diyordum. Araya zaman girdi. Sonra tekrar baştan başladım ve bırakamadım. Oyunun hikayesini görmeye başladıkça, detaylar vs. de çok etkileyici geliyor. Spoiler vermeyeyim ama hikaye ilerledikçe oyuna ve karakterlere bağlanıyorsunuz ve film izlerken yaşadığınız heyecanı yaşıyorsunuz. Kesinlikle bitirilmesi gereken bir oyun bence.

Dostlar bu konuda yalnız mıyım acaba? Oyun beni hiç içine çekemedi. 4-5 saat kadar oynadım ama acayip sıkıldım. Kontroller aşırı hantal, karaktere bağlanamadım, oyun çok yavaş işliyor. Büyükte bir heyecanla oturdum aslında başına ama hiç mi hiç sevemedim. Oyun ileride açılır mı yoksa tempo Full böyle mi? Ona göre yarıda bırakacağım oyunu mecburen.

Oynicaksın 4-5 saat ne?😡😡😡dayım geçen ben Arthur Morgan'ım diye Sivas'ta at koşturuyordu. Düzgün oyna aklını al mıyım? Şaka bir yana başlangıcın biraz sıkıcı ama olayların geçmişini anlatmaya çalıştığından öyle biraz. Oyun giderek açılıyor merak etme kesinlikle oyna.

Oynicaksın 4-5 saat ne?😡😡😡dayım geçen ben Arthur Morgan'ım diye Sivas'ta at koşturuyordu. Düzgün oyna aklını al mıyım? Şaka bir yana başlangıcın biraz sıkıcı ama olayların geçmişini anlatmaya çalıştığından öyle biraz. Oyun giderek açılıyor merak etme kesinlikle oyna.
Hocam 4 günde oyunun yarısını bitirdim :D İnanır mısınız bilmem dün RDR 2 oynamak için kuzenimin nişanına gitmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı