Labne Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 283 24 Kasım 2019 #1 Bilgisayarım RDR 2'yi açabilecek olmasına rağmen kaldırmaz uyarısı veriyor ve açılmıyor oyun nasıl açarım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2019
Bilgisayarım RDR 2'yi açabilecek olmasına rağmen kaldırmaz uyarısı veriyor ve açılmıyor oyun nasıl açarım?
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Kasım 2019 #11 Saçma sapan açmayın artık konuyu o belirsiz bu belirsiz. Tam ban atmalık bir konu. Artı 0 Eksi
KS KS Labne Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 283 24 Kasım 2019 #12 terileptil dedi: FPS stabil olmasa da oynanabilir değerler bence. FPS sıkıntı olsa bile bilgisayarın oyunu hiç açmaması garip. Sorunu detaylı yazsa keşke. Belki de diğer bileşenlerden kaynaklıdır. Ciddi ciddi telepati ile çözüm üretmeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın dışarıdaydım görmedim. Evet rx470 sahibiyim harbiden açmaması çok garip 8gb ram, i5 6500, b150m bazooka’ya sahibim.Tekrardan kusur bakmayın forum işinde yeniyim. Neyse garip olan şudurkü düşük fps değil hiç açmıyor. Son düzenleme: 24 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
terileptil dedi: FPS stabil olmasa da oynanabilir değerler bence. FPS sıkıntı olsa bile bilgisayarın oyunu hiç açmaması garip. Sorunu detaylı yazsa keşke. Belki de diğer bileşenlerden kaynaklıdır. Ciddi ciddi telepati ile çözüm üretmeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın dışarıdaydım görmedim. Evet rx470 sahibiyim harbiden açmaması çok garip 8gb ram, i5 6500, b150m bazooka’ya sahibim.Tekrardan kusur bakmayın forum işinde yeniyim. Neyse garip olan şudurkü düşük fps değil hiç açmıyor.