RDR Mobile uzaklar kötü gözüküyor

• Konuyu başlatan emme
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 88
İşletim sistemi
Android

emme

Centipat
Daha fazla  
RDR mobili APK olarak indirdim ve uzakların çok kötü gözüktüğünü gördüm. Bunu hem Rockstar sürümü hem de Netflix sürümünde denedim. 2 sürümde de aynı şekilde.

Screenshot_20251217_171421_RDR.jpg

Cihazim S21 FE, kendisi snapdargon 888'e ve 8 GB RAM'e sahip. Fotoğrafta yine o kadar kötü gözükmüyor hareket ederken daha kötü gözüküyor tırtıklı bir şekilde.

RDR mobili APK olarak indirdim ve uzakların çok kötü gözüktüğünü gördüm. Bunu hem Rockstar sürümü hem de Netflix sürümünde denedim. 2 sürümde de aynı şekilde.

Eki Görüntüle 2623440

Cihazim S21 FE, kendisi snapdargon 888'e ve 8 GB RAM'e sahip. Fotoğrafta yine o kadar kötü gözükmüyor hareket ederken daha kötü gözüküyor tırtıklı bir şekilde.

Normal hocam çoğu telefonda öyle oluyor.

Oyun optimizasyonu için gerekli bir şey, tüm detaylar canlı gözükse, amiral gemisi dışı telefonlarda oynanabilir olmazdı.

Eki Görüntüle 2623440

Belki telefon kaynaklı olabilir, bende böyle bir problem yok görüntü daha net.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı