RDR Online 2. ekranda açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MrNeoN

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
İyi günler herkese. Laptopumda çözünürlüğü düşük BENQ bir monitör bağlı. RDR'yi açtığımda bilgisayarın yansıtma kısmı uzatılmışta olduğunda oyunu o monitörden başlatıyor. Yansıtma kapalı olduğunda asıl ekranda sıkıntısız açılıyor. Çözünürlük falan yüksek ayarlı yansıtma açıkken açtığımda yine o ekrandan başlatıp out of range diyor kapanıyor. Oyun esnasında yansıtmayı açsam yine o ekrana almaya çalışıyor. Delirmem an meselesi. ☺️ Yardımcı olursanız sevinirim.
+
+
+
Yok mu çözmeme yardım edecek? 😢

Son düzenleme:
Görüntü ayarlarında monitörlerin yerleri doğru mu? belki senin oyunu oynamak istediğin monitörün numara bir yerine numara 2 gözüküyordur

Görüntü ayarlarında monitörlerin yerleri doğru mu? belki senin oyunu oynamak istediğin monitörün numara bir yerine numara 2 gözüküyordur
Numaralar doğru, oyun ayarlarında ana monitör seçimi değiştirilmiyor. Bu gün ilk defa ana ekrandan çalıştırdım. Umarım devam eder.
Devam etmedi hiç bir şekilde 2 ekran kullanamıyorum oyunda delirdim artık. Ayarlarda monitör seçim kısmı da kapalı oradan da ayarlayamıyorum neden böyle yapıyor ya. Çok sinir oldum 😡

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı