fafu99 Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Merhabalar, ben RDR Online'ı ilk Epic Games'ten aldım. Sonra Rockstar Games Launcher üstünden story modunu aldım. Story modunu oynayamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, ben RDR Online'ı ilk Epic Games'ten aldım. Sonra Rockstar Games Launcher üstünden story modunu aldım. Story modunu oynayamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #11 Oyunu Epic Games'den değil de Rockstar Games'in launcherinden indirip girmeyi deneyin derim. Olmuyorsa yazın bakalım. Artı 0 Eksi
Oyunu Epic Games'den değil de Rockstar Games'in launcherinden indirip girmeyi deneyin derim. Olmuyorsa yazın bakalım.
KS KS fafu99 Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #12 Bossoul dedi: Denedinmi peki pek.mantikli gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Hayır banada. İstersen sende mail atabilirsin Artı 0 Eksi
Bossoul dedi: Denedinmi peki pek.mantikli gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Hayır banada. İstersen sende mail atabilirsin
B Bossoul Kilopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #13 oyunu epicten aldigimiz icin rockstardan indirmiyor sonradan oraya yonlendiriyor fafu99 dedi: Hayır banada. İstersen sende mail atabilirsin Genişletmek için tıkla... Mail attim 1 haftadir iadeyi cozemediler birdaha rockstardan asla bisey almam ne oyunu oynayabiliyorum nede iade 3 defa para cekildu Artı 0 Eksi
oyunu epicten aldigimiz icin rockstardan indirmiyor sonradan oraya yonlendiriyor fafu99 dedi: Hayır banada. İstersen sende mail atabilirsin Genişletmek için tıkla... Mail attim 1 haftadir iadeyi cozemediler birdaha rockstardan asla bisey almam ne oyunu oynayabiliyorum nede iade 3 defa para cekildu
KS KS fafu99 Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #14 Bossoul dedi: oyunu epicten aldigimiz icin rockstardan indirmiyor sonradan oraya yonlendiriyor Mail attim 1 haftadir iadeyi cozemediler birdaha rockstardan asla bisey almam ne oyunu oynayabiliyorum nede iade 3 defa para cekildu Genişletmek için tıkla... Rezillik gerçekten. Artı 0 Eksi
Bossoul dedi: oyunu epicten aldigimiz icin rockstardan indirmiyor sonradan oraya yonlendiriyor Mail attim 1 haftadir iadeyi cozemediler birdaha rockstardan asla bisey almam ne oyunu oynayabiliyorum nede iade 3 defa para cekildu Genişletmek için tıkla... Rezillik gerçekten.