RDR Online'a tuşlar geç basıyor

Sxtre

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel Core i5-12500h
NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics
24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram
Samsung 512 NVM M.2 SSD
Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD
Meslek
Müzik Prodüktörü
Merhaba, RDR Online'da hangi server olduğu fark etmeksizin klavyede tuşlar geç basıyor, laptop kullanıyorum. Ping'im yok W tuşuna basıyorum karakter yürümeye başlıyor sonra D tuşuna basıyor bir 10 saniye sonra dönüyor, sonra basılı kalıyor, kamera dönmesinde hiçbir şey yok. Ayarlara giriyorum yavaş yavaş iniyor, sanki klavyede ms var gibi böyle bir konu açılmış fakat Online için açılmamış, benchmark çalıştırın denmiş, RDR Online'da benchmark yok. Küçük bir not bırakayım, 100 saatim var ilk defa böyle bir şey karşıma çıkıyor, PC'i açtım kapadım, grafik kartını güncelledim fakat yok değişen bir şey, nafile.
Ne yapabilirim peki?

-Ayarlar

-Grafikler
(altta benchmark Çalıştır butonuna basılı tutun)

-Kış sahnesi kıyaslama testinde yaklaşık 5 saniye sonra iptal edebilir ve menüye geri dönebilirsiniz. Klavye giriş sorunu ortadan kalkmalıdır.

-Menüye döndükten sonra online veya hikaye modunu seçerek oyuna devam edebilirsiniz.

Rockstar bu sorunu düzeltene kadar RDR2'yi her başlattığınızda bunu yapmanız gerekecek.

Redditten alıntıladım.

Hocam şöyle bir not gördüm, sadece online sahip olanlar sanırım bu çözümü yapamıyormuş.

'' Şunu unutmayın, yalnızca oyunun tamamına sahip olan kişiler bu çözümü uygulayabilir, çünkü bağımsız Red Dead Online (RDO) sürümü benchmark seçeneğini sunmuyor. ''

Sadece online sahibi olanlar için çözüm bulursam burada paylaşırım.

-Ayarlar

-Grafikler
(Altta benchmark çalıştır butonuna basılı tutun)

-Kış sahnesi kıyaslama testinde yaklaşık 5 saniye sonra iptal edebilir ve menüye geri dönebilirsiniz. Klavye giriş sorunu ortadan kalkmalıdır.

-Menüye döndükten sonra Online veya hikaye modunu seçerek oyuna devam edebilirsiniz.

Rockstar bu sorunu düzeltene kadar RDR2'yi her başlattığınızda bunu yapmanız gerekecek.

Reddit'ten alıntıladım.

Hocam şöyle bir not gördüm, sadece Online sahip olanlar sanırım bu çözümü yapamıyormuş.

" Şunu unutmayın, yalnızca oyunun tamamına sahip olan kişiler bu çözümü uygulayabilir, çünkü bağımsız Red Dead Online (RDO) sürümü benchmark seçeneğini sunmuyor. "

Sadece Online sahibi olanlar için çözüm bulursam burada paylaşırım.

Hocam ben araştırdım ama doğru bir şey bulamadım. belki siz bulabilirsiniz, bu sıralar oyuna giresim fazlasıyla var lütfen bulursanız paylaşın, bekliyorum.

Ben de arıyorum, fakat Reddit'te bile çözümü bilen birini göremedim. Bulursam paylaşırım tabii ki. Siz yine de diğer forum üyelerinin görmesi açısından ara sıra konuyu 'öner çıkar' yazısına basarak gündeme getirmeyi deneyin.

Ben de arıyorum, fakat Reddit'te bile çözümü bilen birini göremedim. Bulursam paylaşırım tabii ki. Siz yine de diğer forum üyelerinin görmesi açısından ara sıra konuyu 'öner çıkar' yazısına basarak gündeme getirmeyi deneyin.

Konuyu nasıl öne çıkar yapabilirim, anlatırsanız size zahmet.

Merhaba, RDR Online'da hangi server olduğu fark etmeksizin klavyede tuşlar geç basıyor, laptop kullanıyorum. Ping'im yok W tuşuna basıyorum karakter yürümeye başlıyor sonra D tuşuna basıyor bir 10 saniye sonra dönüyor, sonra basılı kalıyor, kamera dönmesinde hiçbir şey yok. Ayarlara giriyorum yavaş yavaş iniyor, sanki klavyede ms var gibi böyle bir konu açılmış fakat Online için açılmamış, benchmark çalıştırın denmiş, RDR Online'da benchmark yok. Küçük bir not bırakayım, 100 saatim var ilk defa böyle bir şey karşıma çıkıyor, PC'i açtım kapadım, grafik kartını güncelledim fakat yok değişen bir şey, nafile.
Ne yapabilirim peki?

Bu sorun hakkında, çözüm bulabilen birisi var mı RDR Online için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı