RDR Remastered gelir mi?

emirhan4141

Megapat
Arkadaşlar biliyorsunuz yakın zamanda RDR 2 PC'ye geldi ve hikayesi RDR 1'in öncesinde geçiyor. RDR 1 PC'ye gelmemişti zamanında sizce Remastered olarak gelir mi? Yeni konsollara falan PS3'ümü sattığım için oynayamıyorum ama nedense çok canım çekiyor .

Benim şöyle bir teorim var. Rockstar GTA 6 oyununun çok iyi olmasını istiyor. E eski oyun motoru ile piyasaya süremez. O yüzden bully ve RDR gibi oyunları Remastered, hatta remake oyunlarını çıkartarak bu motoru deneyecek. Üstleik RDR, ikinci oyunda olan özellikler ile gelirse süper olur.

Evet ben de çok istiyorum RDR'yi o şekilde oynamayı john ile oynamak daha çekici geliyor nedense ve evet bully 2 veya bir Remastered olması aşırı iyi olurdu.

Rockstar Games şu ana kadar hiçbir oyunun remastered sürümünü yapmadı, şu anki politikayla giderlerse (ki muhtemelen çok uzun bir süre daha gidecektir) ileride de yapmayacaklardır.

Rockstar yenilikçi bir firma, geçmişe dönüp bakmaz, her zaman yeni, farklı ve en iyi olan şeyler arar. Bence çok da iyi yapıyorlar.

Biraz reklam gibi oldu ama öyle, bu politikalarından dolayı beğendiğim bir firmadır. Ah bir de oyuncu dostu olsalar tadından yenmez

Gelmez hocam zamanında PC ye gelmesi için atılan maillerin hattı hesabı yok adamlar getirmediler. Ben Xbox 36O ile oynamıştım konsolu satıp One aldım baktım ki geriye uyumlu hala oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…