RDR Remastered gelir mi?

emirhan4141

Megapat
Arkadaşlar biliyorsunuz yakın zamanda RDR 2 PC'ye geldi ve hikayesi RDR 1'in öncesinde geçiyor. RDR 1 PC'ye gelmemişti zamanında sizce Remastered olarak gelir mi? Yeni konsollara falan PS3'ümü sattığım için oynayamıyorum ama nedense çok canım çekiyor :D.

Rockstar Games şu ana kadar hiçbir oyunun remastered sürümünü yapmadı, şu anki politikayla giderlerse (ki muhtemelen çok uzun bir süre daha gidecektir) ileride de yapmayacaklardır.

Rockstar yenilikçi bir firma, geçmişe dönüp bakmaz, her zaman yeni, farklı ve en iyi olan şeyler arar. Bence çok da iyi yapıyorlar.

Biraz reklam gibi oldu ama öyle, bu politikalarından dolayı beğendiğim bir firmadır. Ah bir de oyuncu dostu olsalar tadından yenmez :)

Gelmez hocam zamanında PC ye gelmesi için atılan maillerin hattı hesabı yok adamlar getirmediler. Ben Xbox 36O ile oynamıştım konsolu satıp One aldım baktım ki geriye uyumlu hala oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı