RDR1 neden sadece PS4'e geliyor?

Hocam peki hiç Xbox'un adı anılmamış ne One ve Series ailesine hiçbir şey denmemiş. Acaba series ailesine gelme durumu olursa o zaman PS5'e de gelebilir diye umudum var. Ama zaten xbox kullanıcıları hali hazırda RDR1'i oynayabiliyor xbox 360 uyumluluğundan ötürü. O yüzden hiç dokunmayabilirler de.

Xbox Series ailesi zaten rdr1'i oynayabiliyor bizlerin PS3 uyumluluğu olmadığı için sanırım direkt PS4'e çakalım geçelim demişler.
PS4'ün kullanıcısı halen fazla herhalde ona güveniyorlar ama yanlış ona da çıkarsınlar ama yeni nesile de çıkarmaları lazım oyunu cilalayarak.

Hocam 2017'de GTA Trilogy, PS2'den PS4'e port edildi 3 oyun olarak. Hatta ben Vice City Orijinal'i 60TL'ye almıştım 2020 gibi. Kontrolleri çok kötü olduğu için bitirememiştim. Sonra 4 sene sonra 2021'in sonlarına doğru GTA Trilogy Remastered geldi bildiğimiz gibi.

Ha tamam hocam anladım ben o zamanlar oyunlardan uzaktım.

Rockstar oyunlarını ilk olarak PlayStation üzerinden çıkarıyor genelde zaten, PC oyuncuları buna alışkındır. Tepki gösterilen konu bu değil RDR1 için.
Öyle hocam ama oyun yıllardır hiç yok PC'de ve hala port edilmiyor. Ben olsam kızardım bilmiyorum.

Umarım 600TL'yi geçmez.
Geçeceğini sanmıyorum. RDR2 bile 470TL iken 2011 yapımı RDR1'e kimse 400TL'den fazla vermez.

Öyle hocam ama oyun yıllardır hiç yok PC'de ve hala port edilmiyor. Ben olsam kızardım bilmiyorum.
Hocam belki RDR2 gibi 1 yıl sonra gelir PC'ye ama düşük bir ihtimal bu.

Ben açıkçası Gta 4'ün yeni konsollara çıkmasını tercih ederdim çünkü bence hem Rdr'den iyi hem de PC portu berbat.

Ben açıkçası Gta 4'ün yeni konsollara çıkmasını tercih ederdim çünkü bence hem Rdr'den iyi hem de PC portu berbat.
Hocam zaten ben o oyunu çok bekliyorum ama cidden beklentim sıfır oldu. GTA 4'ün de o renksiz havasını biraz açarak ve ışın izleme ile falan cilalayıp yapmalarını umuyordum PS5'e ve PC'ye ama direkt aynı oyunu PS5'e getirseler şaşırmam cidden.

300 400 TL olursa verilebilir icabında indie oyunlar bu fiyata gelmeye başladı ama üstü verilmez.
Sony'nin gerek TR'den çekilmesi gerek şirketin Rockstar olması falan beni korkutmuyor değil. Umarım o fiyatlar olur yoksa satamazlar zaten bunu onların da biliyor olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı