Oguzh4nn
Hectopat
En kötüsü denilemez fakat en iyisi de değil, abartanların çoğu oyunu oynamadan fanboyluk yapanlar.Dünyanın en kötü oyunu, 1000 TL'ye değmez.
En kötüsü denilemez fakat en iyisi de değil, abartanların çoğu oyunu oynamadan fanboyluk yapanlar.Dünyanın en kötü oyunu, 1000 TL'ye değmez.
En kötüsü diyebilirim.En kötüsü denilemez fakat en iyisi de değil, abartanların çoğu oyunu oynamadan fanboyluk yapanlar.
Hmm tercih meselesi hocam.En kötüsü diyebilirim.
PS4 için RDR2 almayı düşünüyorum ama 1000TL biraz fazla gibi, YouTube'da falan dünyanın en iyi oyunu diye geçiyor ama bilemedim. Sizce 1000TL'ye değer mi?
Dünyanın en iyi oyunu olduğu doğrudur ancak zamanında çok ucuz olan bir oyuna 1000 TL verilir mi muamma.PS4 için RDR2 almayı düşünüyorum ama 1000TL biraz fazla gibi, YouTube'da falan dünyanın en iyi oyunu diye geçiyor ama bilemedim. Sizce 1000TL'ye değer mi?
Arkadaş marjinal fikirlerini söyleyerek ne kadar "farklı" ve "havalı" olduğunu belirtmek istemiş sanırım.@SeyitAli253, oyun size hitap etmiyor olabilir. Böyle belirtirseniz hiç kimse bir şey demez ancak gidip de en iyi oyunlardan birisi olan bir oyuna da kötü oyun derseniz o zaman linçlenirsiniz işte. Oyunun nesini beğenmediniz? Anlatırsanız yardımcı olmak isterim.
Bir zamanlar her oyun şimdiye göre çok ucuzdu, o şekilde düşünürsek artık hiçbir oyunu alamayız.Dünyanın en iyi oyunu olduğu doğrudur ancak zamanında çok ucuz olan bir oyuna 1000 TL verilir mi muamma.
Kesinlikle fanıyım diyemem fakat yani hocam biraz ayıp etmiyor musunuz RDR 2'ye ?Fanlar birazdan gelir üzme kendini.![]()
Çoğu kişinin beğendiği oyunları beğenmemenin “havalı” olma çabası olduğu zannediliyor yani artık. Tamam.Arkadaş marjinal fikirlerini söyleyerek ne kadar "farklı" ve "havalı" olduğunu belirtmek istemiş sanırım.
Bir zamanlar her oyun şimdiye göre çok ucuzdu, o şekilde düşünürsek artık hiçbir oyunu alamayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.