RDR2 200TL eder mi?

Bence alınır. hikayesi, oynanışı ve grafikleri benim çok hoşuma gitti. Sistemin kaldırır ama Ultra ayarlarda kaldırır mı bilmiyorum.

200tl eder uzun ve güzel bir oyun ama epic gameste kupon kullanarak daha ucuzada belki gelebilir, çok gerçekçi, bir haydut olsan başına ne gelebilirse o başına geliyor. Ben yarıya kadar çok keyif alarak oynadım sonra sıkıldım. Özleyince devam edeceğim. Oyun çok iyide niye sıkıldım bende bilmiyorum. Düşnüyorum şurası iyi bu yanı oyun çok iyi niye yarım bıraktım cevap bulamıyorum. Belkide çocukluğumdan beri köyde yeşillik ve doğa içinde yaşadığım için, oyunda hızlı seyahatta sınırlı, ordan oraya koşturmak belki sıkmış olabilir, sıkılınca sinematik yerine 4nala koşuturdum atı A ya hızlı basmakta bi süre sonra Gamepad ı çöp edecek gibi gözüküyor. Para kazanma dışınsa bi odağın olmamasıda biraz sıkıcı, intikam, kazık yeme vs olmadı şuanki ilerlediğim yerekadar. Kişiselleştiremedim henüz, ordan oraya koşan bi ameleden öteye geçemedim. Hep biri geliyo böyle bi durum var, şöyle kolay para var. Hep birilerine yardımcı olmak işiniz. Gidip Duch a söylesinler bizmiyiz bu şeyin ağası bi salmıyolar. Hikayede saint point deki takım elbiseli balo görevini yaptım enson ilerlemem okadar. Kaç saat oldu bilmiyorum ama 2 hafta kadar günlük 2-4 saat arası oynadım. Belki birazdaha gayret etsem hikaye açılır. Keyif alırım ama şuanlık bi oynayasım yok.

Son düzenleme:
Hocam bence 200 TL biraz fazla gibi. Eğer ki satın alma nedeniniz korsan oynamamak içinse ya ortak hesap (aynı zaman da sisteminizi test edersiniz eğer ki çok beğenirsiniz 200 TL verip alırsınız) alabilirsiniz oyunun Online modu yok diye biliyorum çünkü.
Oyunun online modu var.

Benim öyle çok bütçeli oyunlara para verecek durumum olmadı, RDR2 yi Torrent ile deneyim ettim (ne yazık ki). Üstünde ne kadar övgü varsa hepsini hakeden bir oyun o atmosfer sizi aldığında bidaha bırakmak imkansız oluyor (ben 2 defa bitirdim oyunu,ilk oynayışımda 3 günde bitirmiştim)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı