Winner of over 175 Game of the Year Awards and recipient of over 250 perfect scores, RDR2 is the epic tale of outlaw Arthur Morgan and the infamous Van der Linde gang, on the run across America at the dawn of the modern age. Also includes access to the shared living world of Red Dead Online.
Hocam Steam Türkiye'den çekiliyor demek yanlış olur, Steam hiç bir zaman Türkiye de değildi zaten, sadece fiyatlandırma artık USD cinsinden yapılacak ve özel fiyatlandırmalar yine olacak. (Dolar kuru bizde yüksek olduğu için öncekine göre pahalı olacağı kesin)
Bu arada Dolar'a geçildiğinde belki RDR 2 ucuzlayabilir. Oyun 60 Dolar ve MENA-USD ile beraber bize önerilen fiyattan 27 Dolar olarak satışa sunulabilir. Tabii bu tamamen Rockstar'a bağlı. Önerilen fiyata uymazlarsa bile (büyük ihtimalle uymazlar) 40 Dolar civarı bir fiyattan çıkarsa yine şu anki fiyatıyla eşit oluyor. Yani RDR 2'nin fiyat olarak değişeceğini ben çok düşünmüyorum. Fakat belli olmaz belki 60 Dolar olarak sunarlar ve 1700 TL civarına almak zorunda kalırız. Bu tamamen benim fikrim, her hangi bir kaynağım yok. O yüzden dediklerimi çok da sallamayın.
Bu arada Dolar'a geçildiğinde belki RDR 2 ucuzlayabilir. Oyun 60 Dolar ve MENA-USD ile beraber bize önerilen fiyattan 27 Dolar olarak satışa sunulabilir. Tabii bu tamamen Rockstar'a bağlı. Önerilen fiyata uymazlarsa bile (büyük ihtimalle uymazlar) 40 Dolar civarı bir fiyattan çıkarsa yine şu anki fiyatıyla eşit oluyor. Yani RDR 2'nin fiyat olarak değişeceğini ben çok düşünmüyorum. Fakat belli olmaz belki 60 Dolar olarak sunarlar ve 1700 TL civarına almak zorunda kalırız. Bu tamamen benim fikrim, herhangi bir kaynağım yok. O yüzden dediklerimi çok da sallamayın.
Bu arada Dolar'a geçildiğinde belki RDR 2 ucuzlayabilir. Oyun 60 Dolar ve MENA-USD ile beraber bize önerilen fiyattan 27 Dolar olarak satışa sunulabilir. Tabii bu tamamen Rockstar'a bağlı. Önerilen fiyata uymazlarsa bile (büyük ihtimalle uymazlar) 40 Dolar civarı bir fiyattan çıkarsa yine şu anki fiyatıyla eşit oluyor. Yani RDR 2'nin fiyat olarak değişeceğini ben çok düşünmüyorum. Fakat belli olmaz belki 60 Dolar olarak sunarlar ve 1700 TL civarına almak zorunda kalırız. Bu tamamen benim fikrim, her hangi bir kaynağım yok. O yüzden dediklerimi çok da sallamayın.